Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Prettige kinderopvang in Zwolle

Vrienden van ons waren al tijden op zoek naar een fijne kinderopvang in Zwolle waar ze hun kinderen Roos en Max met een fijn gevoel konden achterlaten. Ik heb jarenlang in de naschoolse opvang gewerkt. Toen ik van baan switchte en bij kinderdagverblijf de 7 Dwergen ging werken, vroegen die vrienden van ons zich af of hun kinderen daar ook heen konden.

Natuurlijk kan dat. Het is namelijk echt een hele prettig kinderdagverblijf met vestigingen in Stadshagen (Zwaardvegerstraat en Sterrenkroos), Zwolle Zuid én Holtenbroek.

Al spelend leren

Deze kinderdagverblijf Zwolle Holtenbroek is er op gericht om spelenderwijs leren en ontwikkelen. Dit KDV is namelijk meer dan alleen gezellig spelen met andere kindjes. Het doel is om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren door allerlei spelactiviteiten als uitgangspunt te nemen. Op deze manier worden kinderen onder begeleiding uitgedaagd om zich te ontwikkelen op allerlei vlakken.

Maatwerk

Wat ouders naar mijn mening heel erg fijn vinden aan deze kinderopvang Stadshagen, is dat kinderopvang echt maatwerk is. Ouders kunnen hun opvangwensen simpelweg neerleggen bij de medewerkers van de opvang. Vervolgens bieden wij passende opvang aan. Dit houdt dus in dat wij ontzetten flexibel zijn.

Wist u dat de opvang al vanaf half 7 ’s ochtend open is? Dat is ideaal voor ouders die al vroeg naar het werk moeten. De kinderen kunnen tot 7 uur ’s avonds bij ons blijven.

Meer weten over de kinderopvang in Zwolle?

Wilt u meer weten over deze kinderopvang in Zwolle? Neem gerust eens een kijkje op de website van kinderdagverblijf De 7 Dwergen. Wanneer u heel erg benieuwd bent kunt u altijd eens een afspraak maken voor een rondleiding op het KDV. U bent van harte welkom om eens te komen kijken. Tijdens deze afspraak nemen ik en mijn collega’s uitgebreid de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Misschien tot gauw!

https://www.de-7-dwergen.nl/

Gerelateerde artikelen

Nieuwe mogelijkheden dankzij het gebruik van kunststof

Nieuwe stallen voor uw paarden

Heeft u aan repareren gedacht?