Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Douchestrips bij Douchestrips.nl

Ben je op zoek naar nieuwe douchestrips? Dan zit je bij Douchestrips.nl op het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan douchestrips. Daarnaast geven we je graag advies over welke douchestrip je nodig hebt. Mocht je dit nog niet overtuigen, wij bij Douchestrips.nl zijn de echte specialisten:

  • Douchestrip van hoge kwaliteit
  • Ervaren met het plaatsen van de strips
  • Altijd alles op voorraad

Alle soorten douchestrips snel en goedkoop geleverd!

Is jouw douchestrip aan vervanging toe?

Zit jij je af te vragen of je de douchestrip van je douchecabine moet vervangen of juist moest schoonmaken? Ons advies is: Vervangen. Een te oude douchestrip zorgt voor lekkage en is zelfs onhygiënisch . Een douchestrip is gemaakt van plastic. Door de combinatie van temperatuurwisseling, vocht en shampooresten is je douchestrip na enige tijd aan vervanging toe. Het reinigen van zo’n strip is bijna onmogelijk door kleine ruimte. Het kost veel tijd en moeite. Het is daarom aan te raden om je douchestrip gewoon te vervangen.

Groot assortiment douchestrips

Heb je zelf geen idee wat voor soort douchestrip je nodig hebt? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar voor deskundig advies. Wij hebben alle soorten strippen: zijstrip, magneetstrip, plakstrip en onderstrip en nog veel meer.

Zelf plaatsen of laten doen?

Als je een ervaren klusser bent, is het plaatsen van een douchestrip waarschijnlijk voor jou geen probleem. Je hoeft alleen het afdichtprofiel aan de kopse kant van de douchedeur te plakken. Heb je minder ervaring met het klussen? Dan kan je het beste door een professional laten doen. Hier kun je ons ook voor inhuren. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachtse verassingen komt te staan, zoals een zwembad in je badkamer na het douchen. Neem nu eenvoudig contact op. Wij helpen je graag verder.

Douchestrips.nl Adres: Dorpsstraat 73, 5851 AH Afferden Telefoonnummer: 0031 (0)6 19963045 Provincie: Limburg