Toneel groep helvetia
Image default
Woning en Tuin

Nieuwe badkamer in Deventer nodig?

Interesse in een nieuwe badkamer? Dat is heel leuk, maar het is ook heel spannend want waar precies te beginnen? Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden als het aankomt op een nieuwe badkamer. Een aantal handige tips om jouw gedroomde badkamer te realiseren. Deventer badkamers heeft de beste badkamer accessoires om jouw badkamer zo compleet mogelijk te maken.

 

Een douchekop in je badkamer maakt het verschil

Douchen doe je niet in bad, maar onder de douche. Wat je misschien niet heel erg is opgevallen is dat er ontzettend veel verschillende douchekoppen te koop zijn. Zo heb je de waterval douche, een regen douche met losse hand douche en een normale regen douche. Er is wat betreft douchekoppen van alles mogelijk en je kunt het zo gek niet bedenken en het is er. Belangrijk bij een douchekop is dat het verschillende standen heeft. Je kunt zodoende genieten van de zachte druppels en haren uitspoelen en iedereen kan z’n eigen favoriete straal instellen.

 

Wil je extra privacy, bouw een muurtje naast het toilet

Een niet zo’n grote ingreep, maar als je er de ruimte hebt wel een aanrader: een muurtje naast het toilet. Dit scheelt je een hoop privacy. Dat geldt met name als je een groot gezin hebt waar iedereen de badkamer in kan lopen. Dit is niet het enige voordeel van een muurtje naast je toilet. Je kunt met zo’n muurtje ook een soort van planchet creëren waar je allemaal badkamer accessoires kunt plaatsen. 

 

Maak gebruik van meer ruimte met een wegklapbare wand

Een wegklapbare wand is ideaal voor kleine badkamers. Ben je klaar met douchen dan klap je je wand om en zo heb je bijna geen douche meer. Dit zorgt voor meer beweegruimte waar je kunt van genieten tijdens je badkamer bezoek. Daarnaast is een douchewand met een gedeelte van 15 centimeter heel praktisch. Je klapt de wand vóór de kraan langs en zo hangt deze niet meer schuin in de ruimte, maar heel evenwijdig aan je muur. Dit is ook ideaal voor rollator en rolstoel gebruik.

 

Verlichting in je badkamer mag je niet onderschatten

Je zult er niet snel aandenken, maar verlichting in je badkamer is een belangrijk puntje om rekening mee te houden. Natuurlijk moet de verlichting tegen water kunnen en er is een verschil tussen vochtbestendig en spatwaterdicht. Je kunt gaan nadenken of je warm of koud gekleurde verlichting wilt of een combi van beide. Maak je jezelf op dan is licht van voren een stuk prettiger dan licht dat van bovenaf komt. Spiegelverlichting kan je dan goed toepassen.


https://www.bubbelsenjets.nl/