Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Muziek instrumentstandaarden voor elk instrument

Voor u, musicus, is uw instrument het belangrijkste dat er is. Een groot deel van uw leven bent u hiermee bezig. En natuurlijk bent u zuinig op uw instrument. Met name blaas-instrumenten hebben aparte zorg nodig, ze zijn kwetsbaar, dat weet u als geen ander. Of het nu gaat om een altsaxofoon, een sopraansaxofoon, een trombone of een saxofoon. Ze hebben allemaal een speciale instrumentstandaard nodig. Een model specifiek voor uw instrument.

De standaarden van WoodWindDesign

De ultralichte, compacte en stabiele instrumentstandaarden van WoodWindDesign zijn ontworpen door een musicus, met musici en voor musici. En wie weet beter dan een collega musicus wat u precies wilt. Zoek uw instrument en bekijk de reviews. De exacte productspecificaties vind u vermeld per product. Uw blaasinstrument zit er zeker tussen.

Standaarden van carbon

De muziekstandaarden die we gebruiken zijn gemaakt van carbon ofwel koolstof. Het is een vezelversterkte kunststof, dat ook veel gebruikt wordt bij fietsframes. Het materiaal is sterker dan metaal, maar tevens ultralicht.

De saxofoonstandaard heeft alleen al 14 verschillende modellen

Alleen al voor de saxofoon hebben we zeer diverse standaarden: sopranono, soprano, saxello, gebogen saxano sax, altsax, altello, tenor saxofoon, baritone saxofone, bass saxofoon. Iedere saxofoon heeft zijn eigen instrumentstandaard.

Voor 8 groepen muziekinstrumenten eigen standaards

Er zijn instrumentstandaarden voor: fluiten, hobo’s, klarinetten, fagots, saxofoons, voor hoog koper, voor laag koper en voor microfoons & tablets. Voor een bezoek aan de website klik hier . U vindt per instrument een beschrijving, extra informatie en klantbeoordelingen.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek voor meer informatie onze website!

Kortom: welke muziekinstrumenten standaard u ook nodig hebt, bij WoodWindDesign vindt u altijd een standaard van uw keuze.

WoodWindDesign: gemaakt met musici, voor musici door een musicus

https://www.woodwinddesign.nl/