Toneel groep helvetia
Image default
Woning en Tuin

Zand bestellen voor kinderplezier!

Ouders kunnen pas echt genieten wanneer hun kind geniet en gewoon lekker kind kan zijn. Tuinattributen, zoals een zandbak, trampo en zwembad is dan ook in praktisch iedere moderne achtertuin te vinden waar jonge kinderen wonen. Een leuke zandbak kun je vrij eenvoudig zelf creëren, of natuurlijk een schelp of ‘schildpad‘ kopen!

Heerlijk vrij buiten spelen

Buiten spelen is een hele goeie bezigheid voor de gezondheid van kinderen. Door het rennen en springen wordt de conditie opgebouwd en worden de spieren aangesterkt. Speeltuinen zijn geweldig voor sociale ontwikkeling door met andere kinderen te spelen. Jonge kinderen hebben vaak ook een overvloed aan energie, die ze niet kwijt kunnen als ze niet buiten spelen en even actief bezig kunnen zijn. Klimrekken en speeltoestellen werken ook erg goed. Als je weet dat een kind veel buiten speelt, is een cadeautje kopen gelijk een stuk makkelijker! Er zijn genoeg leuke winkels waar je buitenspeelgoed kan kopen.  

Jonge kinderen zijn gek op zand-plezier

Probeer bijvoorbeeld eens om een zandbak kopen met een paar emmertjes en schepjes. De kinderen zullen in no-time zandkoekjes bakken en zandkastelen bouwen. Natuurlijk hoeft hier niet speciaal (duur) zand voor aangeschaft te worden. Het kopen van een big-bag zand van een halve kuub kan in een overdekt zandbakje al snel volstaan. Deze big-bags kun je gewoon snel thuis laten bezorgen, wat weer een hoop gesjouw scheelt!

Lekker binnen spelen

Door met poppen of auto’s te spelen wordt de creativiteit van de kinderen geprikkeld. Ze verzinnen zelf de mooiste verhalen over wat er gebeurd. Kinderen hebben een enorm grote fantasie en door al het elektrische speelgoed wat tegenwoordig komt kijken, wordt deze fantasie snel de kop in gedrukt. Als ze van kleins af aan met niet (of weinig) elektrisch speelgoed opgroeien, zal hun fantasie groots worden. De kinderen zullen zichzelf uren kunnen vermaken.

https://www.betondingen.nl/midi-big-bag-ophoog-straat-zand-05.html

Gerelateerde artikelen

Een mooie skelter voor in de zomermaanden

4 tips voor het ontstoppen van je gootsteen

Rioolproblemen, al je plannen vallen zomaar in het water