Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Verkoop uw huis betrouwbaar en veilig aan een investeerder

Een huiseigenaar die zijn huis snel verkopen wil zit helemaal goed bij dit netwerk. Woning Investeerders Netwerk levert maatwerk aan klanten die hun woning snel en zonder zorgen of stress willen verkopen. Dit netwerk van investeerders en beleggers koopt en verkoopt sinds 2014 woningen en richt zich ook op beheer en verhuur. De concepten van deze onderneming zijn geïnspireerd op de Engelse markt, waardoor het bedrijf meer mogelijkheden heeft op het gebied van hulp aan huiseigenaren. Of u nu zonder kosten uw huis wil verkopen of wil investeren in vastgoed met rendement, deze woninginvesteerder heeft de expertise en ervaring om u snel verder te helpen.

Gratis verkoop van uw woning op basis van maatwerk

Via Woning Investeerders Netwerk kunt u uw huis verkopen aan investeerders. Dit bedrijf neemt u de zorgen van de verkoop, zoals bezichtigingen en papierwerk, graag uit handen. Hiervoor betaalt u geen kosten of bemiddelingskosten, aangezien de investeerders die de woning kopen de notariskosten, kosten voor een bouwkundige keuring en administratieve kosten op zich nemen. Deze woninginvesteerder beschikt over een groot netwerk van kopers, investeerders en beleggers en staat voor een snel verkoopproces. Uiteraard is de verkoop van uw woning voor u een belangrijk proces en daarom kunt u met dit investeerdersnetwerk altijd rekenen op persoonlijk contact en schriftelijke aanbiedingen.

Ook als het gaat om de verkoop van een huis na een scheiding of om een geërfd huis verkopen, dan kan dit investeerdersnetwerk tijdens het hele proces voor begeleiding zorgen en maatwerk bieden. Zo kunt u bij een huis uit een erfenis eerst het huis verkopen en dan pas de erfbelasting betalen. De investeerders betalen alle kosten en u bent verzekerd van een snelle afhandeling.

Uw huis verkopen aan investeerder is een optie, maar ook beheer, verhuur en lease behoren tot de mogelijkheden. Woning Investeerders Netwerk ontzorgt, zodat u geen maandlasten heeft en met een goed gevoel kunt verhuizen naar een andere woning!

https://woninginvesteerdersnetwerk.nl/