Toneel groep helvetia
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat door middel van een medewerkerstevredenheidsonderzoek zien dat je om je werknemers geeft

Geef je medewerkers de kans om eerlijk feedback te geven over hun functie, werkgever en de werksfeer door middel van een medewerkerstevredenheidsonderzoek die je kan aanvragen op deze website: https://solkie.nl/medewerkerstevredenheidsonderzoek-online/. Onderzoeksbureau Solkie uit Leusden helpt jou door het creëren van een werknemerstevredenheidsonderzoek die aansluiten op hetgeen wat jij wilt weten van je medewerkers.

Aanpassingen doorvoeren op basis van de resultaten

Het invullen van een medewerkerstevredenheidsonderzoek draagt bij aan het stimuleren van feedback, zowel positief als negatief. Het houden van een werknemerstevredenheidsonderzoek is niet verplicht. Echter zijn ze wel in de cao’s van bepaalde sectoren meegenomen. Solkie is van mening dat de communicatie op de werkvloer key is voor een fijne werksfeer. Door een werknemerstevredenheidsonderzoek te verspreiden in de vorm van een enquête kom jij als directie of HR er gemakkelijk achter wat jouw medewerkers nu echt denken. Je ontvangt de uitslagen online nadat deze is ingevuld. De experts van dit onderzoeksbureau helpen je door actuele en objectieve informatie te geven over hoe jij de resultaten het beste kan bekijken. Daarnaast geven zij ook opties die kunnen bijdragen om eventuele knelpunten op te lossen. Natuurlijk is het fijn als je positieve punten benadrukt, maar het maakt jou sterker als je ook de negatieve punten aanpakt door hier open over te spreken met de werknemers. Dit stimuleert vertrouwen. Het onderzoeksbureau raadt ook zeker aan om jouw medewerkers te vragen hoe zij denken een probleem op te kunnen lopen. Zo voelen zij zich gehoord en draagt iedereen een beetje bij aan het oplossen van de knelpunten. Al met al draagt dit allen bij aan het verbeteren van de werksfeer en werken jullie samen als één team.

Laat dit bedrijf helpen bij het achterhalen van problemen

Kom erachter waar jouw medewerkers mee zitten door een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit te voeren. Bespreek knel- en pluspunten die uit een werknemerstevredenheidsonderzoek naar boven zijn gekomen en draag bij aan het verbeteren van de band tussen directie en werknemers.