Toneel groep helvetia
Image default
Zakelijke dienstverlening

De verschillende kleuren en texturen van stucwerk: hoe kiest u de juiste?

Als u zoekt naar een nieuwe stijl voor uw huis of pand, dan kan het vernieuwen van het stucwerk een uitstekende keus zijn. Het vernieuwen van stucwerk kan namelijk een behoorlijke verbetering brengen en is daarnaast ook nog een duurzame oplossing om uw huis een schoon te laten ogen. Bij het kiezen van stucwerk is het erg belangrijk dat je een overwogen keus maakt voor zowel de textuur als de kleur. In dit artikel bespreken we de verschillende mogelijkheden bij het maken van deze keuze en geven we je enkele tips waarmee je de beste keuze kunt maken.

Verschillende kleuren stucwerk

Als we het hebben over de verschillende kleuren stucwerk, dan zijn er talloze opties waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er neutrale kleuren, maar ook opvallende accenten. Voor iedereen is er wel een mogelijkheid beschikbaar. Bij het kiezen van de perfecte kleur voor uw woning, dan dient u rekening te houden met de kleuren die in uw huis of bedrijfspand dominant zijn. We raden aan om één of twee accentkleuren te kiezen en dat voornamelijk terug te laten komen in de kleuren. Als u ervoor kiest om 3 of meer accentkleuren te laten aanbrengen, dan kan dit al snel overweldigend eruitzien. Dat wilt u het liefst voorkomen.

Verschillende texturen van stucwerk

Net zoals u bij de kleuren een breed aantal opties heeft, is dit bij texturen ook het geval. Er zijn verschillende opties, zoals glad en effen textuur tot geruwd en geborstelde texturen. Zo zijn er veel verschillende opties en combinaties denkbaar. Bij het kiezen van de textuur kunt u het beste rekening houden met de sfeer en stijl van uw woning of bedrijfspand. Gladde texturen passen beter bij een interieur met een modern en minimalistische uitstraling. Een geruwde en geborstelde textuur past meer bij een rustieke en landelijke stijl woning of pand.

Stucadoorsbedrijf de Vries: deskundig advies over stucwerk

Als u graag wilt worden voorzien van advies, dan kunt u het beste een adviesgesprek aangaan met een specialistisch stukadoorsbedrijf. Stucadoorsbedrijf de Vries is zo’n bedrijf dat is gespecialiseerd in stucwerk. Doordat het bedrijf is geregistreerd bij de NOA, bent u ervan verzekerd dat u profiteert van verschillende voordelen, zoals de NOA garantie. Doordat Stucadoorsbedrijf de Vries bij de NOA is aangesloten, weet u zeker dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die garanderen dat het werk op een vakkundige en nette manier wordt uitgevoerd.

Naast de garantie op hoogstaande kwaliteit door de NOA, beschikt het bedrijf ook over uitgebreide expertise op het gebied van stucwerk. Doordat ze al 25 jaar actief zijn binnen de branche, kunnen ze u voorzien van deskundig advies over de verschillende kleuren en texturen van stucwerk en wat past bij het interieur van uw woning of pand. Of u nu zoekt naar een rustige, natuurlijke uitstraling of juist een moderne en opvallende stijl. Stucadoorsbedrijf de Vries heeft alle kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het kiezen van het stucwerk dat bij uw opdracht past. Als u uw woning onder handen wil laten nemen door een professionele stukadoor in Rotterdam, dan bent u bij Stucadoorsbedrijf de Vries aan het juiste adres.

https://stucadoorsbedrijfdevries.nl/