Zoekt u een professionele advocaat in de omgeving Den Haag, Gouda en Zoetermeer? Mr. Thomas van Dijk verwelkomt u graag. Deze LSA advocaat heeft zeer specialistische kennis op het gebied van letselschade. Als u op zijn website kijkt, ziet u bijvoorbeeld een artikel over de verjaring van regresvordering. En ook over de bewijskracht van een strafvonnis in een civiele procedure of schadevergoeding bij een asbest gerelateerde ziekte.

Naast topadvocaat is Van Dijk actief in de media, geeft hij lezingen en is hij publicist. Onderwerpen die zijn bijzondere belangstelling hebben zijn onder meer: letselschade bij ambtenaren en gedragscodes in het personenschaderecht. Voor Thomas van Dijk vormen kosten nooit een obstakel. Hij zorgt er in alle gevallen voor dat afspraken zwart op wit komen te staan. Met name ook de financiële afspraken! En u kunt ervan uitgaan dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bij letselschade is sprake van verschillende mogelijke schadeposten. Denkt u dan aan de vergoeding van pijn, leed en ook verminderde levensvreugde die het gevolg zijn van geestelijk letsel, lichamelijk letsel of een combinatie van beide. Over smartengeld-bedragen kan Van Dijk u alles vertellen. 

First party verzekering

Wat houdt de term first party verzekering precies in? En is dit van belang in mijn zaak? Voor een antwoord op deze en veel meer vragen, kunt u terecht bij letselschadeadvocaat Thomas van Dijk. We hebben het over een zeer toegewijde, uiterst verantwoordelijke en kundige letselschadeadvocaat. Uw zaak is bij Van Dijk absoluut in goede handen.

Als u interesse heeft, is het aan te raden allereerst een kosteloos informatief kennismakingsgesprek aan te vragen. Wat nu al fijn is om te weten: als de aansprakelijkheid definitief vaststaat zijn de kosten in de meeste gevallen te verhalen op de aansprakelijke partij. Financieel minder-daadkrachtige letselschade-slachtoffers hebben recht op door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Samen met mr. Thomas van Dijk kunt u uitzoeken of u hiervoor in aanmerking komt.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl