Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Grote en kleine projecten laat u uitvoeren door het tegelzetbedrijf Rotterdam

Voor wat voor soort project schakelt u graag een tegelzetbedrijf in Rotterdam in? Wie weet krijgt u binnenkort de sleutels van uw nieuwbouwwoning en moet het hele interieur aangepakt worden. U gaat een hal van een statig jaren ’30 huis aanpakken of na jarenlang woonplezier is uw badkamer hoog nodig toe aan vervanging. Wat voor project er ook op de planning bij u staat, de tegelzetters van Tegelhal Zuid gaan graag voor u aan de slag!

Kies uit tientallen stijlen

Van patroontegels tot aan royale tegels van 60 x 60 cm en van felle kleuren tot aan neutrale grijstinten. Bij Tegelhal Zuid is dit slechts een kleine selectie van het complete aanbod. Komt u langs in de showroom, dan merkt u al snel dat de laatste tegeltrends de collectie domineren. Wellicht gaat u voor een betonlooktegel, houtlooktegel of een natuursteenimitatie. Of u brengt wat kleur in uw interieur met een opvallende Portugese tegel die u doet herinneren aan een fijne vakantie. In de showroom profiteert u van scherpe prijzen en kortingen die oplopen tot wel 50%!

Kom een keer langs in het tegelhuis Rotterdam

Tegelhal Zuid is een tegelhuis in Rotterdam die van maandag tot en met zaterdag geopend is. Van dinsdag tot en met vrijdag bent u van harte welkom tussen 09:00 uur – 18:00 uur en op zaterdag opent de showroom om 10:00 uur. Brengt u liever op maandag een bezoek aan Tegelhal Zuid, dan dient u van tevoren een afspraak te maken. Vragen die u op voorhand heeft, stelt u door te bellen of door een e-mail te sturen.

https://www.tegelhalzuid.nl/

Gerelateerde artikelen

Het riool ontstoppen in Utrecht

Een waardevol geschenk

Advocatenkantoor