Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Persoonlijke hypotheekadviseur in Apeldoorn

Wij zochten een onafhankelijke hypotheekadviseur in Apeldoorn of omgeving. Wij hadden namelijk een huis op het oog in Apeldoorn. Een woning die aan al onze wensen en eisen voldeed. Wel waren we benieuwd of we het huis überhaupt wel konden betalen en hoeveel hypotheek we konden krijgen. Daarom was een bezoek aan de hypotheekadviseur van RSH Makelaars hoog nodig.

Deskundig hypotheek advies op maat

De hypotheekadviseur van RSH Makelaars kon ons voorzien van deskundig hypotheek advies op maat. Een groot voordeel is dat RHS aanstellingen heeft bij bijna alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Ze zijn in staat om altijd een hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden samen te stellen.

Hypotheken vergelijken

Onze persoonlijke wensen werden in kaart gebracht, voordat de hypotheekadviseur in Apeldoorn de hypotheekaanbieders met elkaar vergelijkt op de voorwaarden en de hypotheekrente. Op basis van deze vergelijking kregen we een passend hypotheek advies van onze erkende hypotheekadviseur in Apeldoorn.

Lineaire hypotheek

Het advies was helder en eerlijk en dat vonden we erg prettig. We wisten exact waar we aan toe waren. De hypotheekadviseur van RHS Makelaars heeft ons de juiste hypotheek in Apeldoorn aangereikt. We kozen uiteindelijk voor de hypotheekvorm lineaire hypotheek. Elke maand wordt dan een vast bedrag betaald, totdat de hypotheek is afgelost.

Nu zijn jullie vast benieuwd of we ons droomhuis konden betalen, ja dat lukte! De lening die we konden krijgen van de bank was ruim voldoende om ons huis in Apeldoorn te kunnen kopen.

Makelaar in Apeldoorn

RHS Makelaars is een makelaarskantoor uit Apeldoorn. Als makelaar in Apeldoorn bieden ze de volgende diensten aan:

Ook RHS Makelaars inschakelen als hypotheekadviseur of makelaar in Apeldoorn? Neem dan contact met ze op. Wij raden het makelaarskantoor zeker aan!

RSH Makelaars
Adres: De Eglantier 603, 7329 DN Apeldoorn
Telefoon: 055-5431207
Provincie: Gelderland

https://www.rshmakelaars.nl/