Wat de reden is om te kiezen voor een lunch laten bezorgen, kan per persoon en per situatie verschillen. Wellicht staat er een belangrijke zakenlunch op de planning en bent u degene die voor het eten zorgt. U wilt uw personeel iedere werkdag van de week trakteren op vers brood of u zorgt hier juist tijdens iedere laatste vrijdag van de maand voor. Wat uw wensen ook zijn, bij Houtop bent u altijd aan het juiste adres.

Zeven dagen per week een lunchpakket bestellen

Houtop verzorgt zeven dagen per week een kwalitatief goede lunch. De pakketten zijn geheel naar wens samen te stellen, waardoor u zeker weet dat er voor ieder wat wils is. Vis, vlees, vegetarisch of een mix van deze drie, het is allemaal mogelijk. Een aantal voorbeelden van pakketten waar u uit kunt kiezen voor een lunch bestellen Amsterdam:

  • Pakket met bruin broodje Goudse kaas, wit broodje achterham, flesje Spa, Mars en een banaan
  • Pakket met sandwich kip, blanke wrap houmous, flesje Spa vruchtenyoghurt en appel
  • Pakket met sandwich gerookte zalm, tomatenwrap kip cajun, flesje Spa, vruchtenyoghurt, vanille muffin en banaan

Broodjes bezorgen Amsterdam en broodjes bezorgen Eindhoven

Bent u benieuwd geraakt naar alle mogelijke pakketten die voor u klaargemaakt kunnen worden? Bekijk deze op de website van Houtop en vraag vrijblijvend een offerte aan. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd een passend lunchvoorstel op maat verwachten. Via Houtop wordt zowel een lunch bezorgen Amsterdam als in Eindhoven mogelijk gemaakt. Plaatst u voor 14.00 uur uw bestelling, dan wordt deze netjes de volgende dag bij u op locatie bezorgd. Een bestelling is al mogelijk vanaf 50 stuks.

https://www.houtop.nl/