Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

JuridConsult: uw administratieve ondersteuning op juridisch gebied

U wilt documenten laten legaliseren of hebt een beëdigde vertaling van zakelijke documenten nodig? Dan kunt u terecht bij JuridConsult Legal Services. Dit is een Nederlands familiebedrijf dat deze diensten aanbiedt voor zowel nationale als internationale klanten. Uw vragen en verzoeken worden op uiterst professionele en confidentiële wijze behandeld door het betrouwbare team van JuridConsult. Enkele van de diensten die dit bedrijf u kan bieden, zijn de volgende:

Uittreksel Kamer van Koophandel (KvK) en beëdigde vertalingen

Voor verschillende doeleinden kan het nodig of zelfs noodzakelijk zijn dat u een uittreksel KvK nodig hebt van een onderneming. U wilt misschien zaken doen met dit bedrijf en nagaan of het bedrijf daadwerkelijk is ingeschreven. Of u wilt bij de rechtbank een akte non-failliet van een rechtspersoon aanvragen. Dan kan JuridConsult dit uittreksel KvK opvragen voor u, dit kan in het Nederlands of Engels. En hebt u dit uittreksel nodig in een andere taal? Geen probleem! JuridConsult kan het uittreksel voor u vertalen in meer dan 60 talen. De kosten van het uittreksel variëren van € 10 voor een elektronisch uittreksel tot € 96 tot het meest uitgebreide uittreksel met apostille. Hebt u daarbij een beëdigde vertaling van het uittreksel nodig, dan zijn de extra kosten slechts € 75. Welk uittreksel u nodig hebt, hangt af van het doel waar het voor opgevraagd moet worden. JuridConsult kan u daarbij adviseren.

Overige diensten

Behalve het opvragen van uittreksels bij de Kamer van Koophandel en het beëdigd vertalen van zakelijke documenten, kan Legal Services u met nog meer van dienst zijn. Bijvoorbeeld:

  • Het legaliseren van Nederlandse documenten door deze te laten voorzien van een apostillestempel. Deze service wordt overigens ook geboden voor Rusland, Letland en Oekraïne.
  • Het opvragen van een een fiscale woonplaatsverklaring. Deze krijgt u inclusief Engelse vertaling en een apostillestempel.
  • Verder biedt Jurid consult nog een breed scala aan administratieve en juridische diensten.

 

 

Wilt u weten wat JuridConsult Legal Services voor u kan betekenen? Kijk dan snel op de website.

https://www.juridconsult.nl/nl/