Toneel groep helvetia
Image default
Kunst en Kitsch

Dé expert in fine art printing waar u een kunstproductie laat maken

Als u een kunstreproductie gaat maken, wilt u natuurlijk wel dat deze van de beste kwaliteit is en op het origineel lijkt. Bij Re-Art in Almere begrijpen ze dit als geen ander en daarom maken zij reproducties van de beste materialen en volgens de nieuwste technieken. U heeft tevens garantie op kleurechtheid en het behoud van de kleuren. Ook zijn de opstartkosten relatief laag en is het productieproces milieuvriendelijk. Het biedt dus veel voordelen om een reproductie te laten maken bij deze specialist.

Een kunstreproductie die wel 300 jaar meegaat

U wilt natuurlijk dat uw kunstreproductie zo lang mogelijk meegaat. Als deze in een felverlichte expositieruimte hangt, is het belangrijk dat dit de kleuren niet aantast. Dankzij Giclée prints maakt Re-Art in Almere een reproductie die bestand is tegen warmte, vocht en fel licht. Ze gebruiken namelijk hoog-gepigmenteerde, waterbestendige inkten van Archival. Met een reproductie die wel 300 jaar meegaat en er tot in de details goed uitgewerkt uitziet, houdt u uw reputatie zeker hoog! Het productieproces begint met het scannen van het werk, waarbij deze precies uitgelijnd wordt. Daarna gaan ze de scan retoucheren, zodat eventuele oneffenheden als stofjes verwijderd worden. Vervolgens gaan ze door middel van onder meer kleurproeven kijken of het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Is dit het geval? Dan gaan ze de scan drukken op het door u gewenste materiaal en in de door u gekozen maatvoering. Uiteraard kunt u het werk ook direct door hen laten inlijsten. Omdat ze samenwerken met groothandels en fabrikanten, kunnen ze de lijsten bovendien tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Hoe fijn is dat?!

Kies voor kwaliteit en schakel deze expert in

Voor het laten drukken van een kunstreproductie met uitzonderlijke kwaliteit, bent u bij deze specialist op de juiste plek. Ze helpen u graag verder door een reproductie te leveren van de beste kwaliteit. Bent u benieuwd of ze ook uw werk kunnen reproduceren? Schakel ze dan in en ontdek de uitzonderlijke kwaliteit!

https://www.re-art.com/