Toneel groep helvetia
Image default
Hobby en vrije tijd

Autoflower zaden, snel in huis

Het zijn zeker niet alleen de starters die kiezen voor autoflower. Ook ervaren kwekers zweren bij deze zaden. Het gemak, de grote opbrengst en het ruime aanbod om uit te kiezen zijn zomaar wat voordelen. Twee andere belangrijke pluspunten: autoflower planten groeien zowel buiten als binnen goed en ze nemen niet veel plek in.

De kwaliteit van de zaadjes is de afgelopen jaren enorm verbeterd. De laatste generaties kun je al na drie maanden oogsten. Een zaadje dat veel verkocht wordt is CBG Citrus Nectar. De belangrijkst eigenschappen zijn:

  • 0,2% THC;
  • 10% CBD;
  • 40% Indica, 40% Sativa, 20% ruderalis;
  • binnen-opbrengst 350 tot 500 gram per m²;
  • buiten-opbrengst 500 tot 650 gram per m²;
  • bloeitijd 56 tot 63 dagen;
  • hoge schimmelbestendigheid;
  • zoete, fruitige smaak.

De werking van CBG Citrus Nectar is met name kalmerend. Het lage THC-aandeel maakt dat er nauwelijks psycho nautische effecten zijn.

Andere autoflower zaden die populair zijn: Girl Scout Cookies en Big White Widow. Girl Scout Cookies is krachtig; de plant heeft een THC-gehalte van 22%. Buiten in een kas, doet deze autoflower het uitstekend. Je kunt een oogst van 400 tot 600 gram per m² tegemoet zien. Hij smaakt zoet met een vleugje chocolade en peper. Je kunt 5 of 10 zaadjes bestellen. Bij 10 stuks krijg je 14% korting. Big White Widow herken je direct aan de laag witte THC-kristallen. De CBD-waarde is 0,5% en het THC-gehalte 20%. Houd jij van een sterke high die lang aanhoudt? Big White Widow zal je zeker bevallen.

Ervaren gebruikers raden we onder meer de volgende zaadjes aan: Blueberry CBD, Strawberry CBD, Bubba kush en Chiquita Banana. De laatste mag eigenlijk zo niet heten van het bananenmerk. Deze zaadjes verkoopt Weed Seeds Express daarom onder de namen C. Banana en Banana OG. Deze plant kun je prima binnen kweken. De bloeitijd is relatief kort: acht tot tien weken. De toppen krijgen oranje en soms goudkleurige stampers. Het THC-gehalte is hoog: 23 tot 29%. De smaak is zowel zoet als pittig.

https://weedseedsexpress.com/nl