Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Mediator in Sassenheim inschakelen?

Wil je een mediator in Sassenheim inschakelen? Dan is Mediation Voor Jou de aangewezen mediationpraktijk. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van een conflict door middel van bemiddeling. Samen met een mediator kun je uit een conflict komen zonder lange juridische procedures en de bijbehorende hoge kosten. Tevens kun je hier terecht voor mediation in Groningen.

Mediation Voor Jou: deskundige mediator

  • Collectief van mediators met elk hun eigen specialisme
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak
  • Deskundige, gespecialiseerde en ervaren MfN-registermediators
  • Bereikbaar van 8:00 tot 20:00, ook in het weekend
  • korte en overzichtelijke trajecten
  • Mogelijkheid tot gesubsidieerde rechtsbijstand

Collectief van ervaren mediators

Bij Mediation Voor Jou vind je een collectief van ervaren mediators. Zij zijn elk gespecialiseerd in een eigen conflictgebied. Zo kun je met bijna elk conflict bij deze mediationpraktijk terecht. Je wordt altijd gehoord en er wordt samen met jou en de andere partij gekeken naar een oplossing voor het conflict.

Naast dat een mediator een onafhankelijke partij in het conflict is, is dit ook vele malen goedkoper dan een advocaat en een slepende juridische zaak. Tevens is een mediator oplossingsgericht voor beide partijen. Je kunt zelf oplossingen voordragen waarmee je naar een constructieve en bevredigende oplossing voor beide partijen werkt.

Voorkom een juridische procedure

Indien je in een conflict zit, is het verstandig om zo snel mogelijk een mediator in te schakelen. Zo voorkom je een slepende en dure juridische procedure. Met een mediator kun je op een oplossingsgerichte manier naar het einde van het conflict toewerken. Dus ben je op zoek naar een mediator? Neem dan direct contact op met Mediation Voor Jou. Zij helpen jou om het conflict zo snel mogelijk op te lossen zonder dat het een juridische procedure wordt.

https://mediationvoorjou.nl/