Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Adverteren op de radio

Wil jij ook adverteren op de radio? Ik doe dat sinds kort via Murekla. Echt de beste investering die ik ooit in mijn bedrijf heb gedaan! Veel mensen zeggen wel dat radio achterhaald en ouderwets is, maar dat is dus echt niet waar. Via een radio commercial kun jij jouw product, dienst of bedrijf zeer goed onder de aandacht brengen. Bij Murekla hebben ze al meer dan 30 jaar ervaring met radio commercials, dus ook jouw commercial kunnen ze zeer goed onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep.

Radio commercial via Murekla

Bij Murekla begrijpen ze wat er moet gebeuren om een commercial op de radio te krijgen. Je krijgt hier het complete pakket. Murekla kan alles regelen. Van het ontwerpen tot het ontwikkelen en op de radio uitzenden van jouw commercial. Ze beschikken namelijk over een eigen opname studio, dus ook het opnemen van de commercial gebeurd gewoon bij Murekla en wordt niet uitbesteed.

Naamsbekendheid via een radio commercial

Een radio commercial heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is dat je veel naamsbekendheid verkrijgt. Daarnaast is radio in combinatie met social media ijzersterk voor lagere budgetten. Bij Murekla kun je al vanaf 1250 euro adverteren op de radio. Ik had zelf verwacht dat het echt onbetaalbaar zou zijn voor mij als klein bedrijf maar dat valt dus enorm mee! Tevens ben ik er zelf al achter gekomen dat het zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Adverteer ook op de radio

Zie je het zitten om een radio commercial te laten maken en uitzenden? Ik kan je beloven dat het echt een zeer goede investering is. Ik heb het voor mijn bedrijf gedaan en ik raad het echt iedereen aan! Neem direct contact op met Murekla voor de mogelijkheden en ontvang een offerte op maat!

http://murekla.nl