Toneel groep helvetia
Image default
Groothandel

Emmer met deksel 5 liter

Bent u handelaar in verf, dierenvoeding, bakproducten, bouwmaterialen? Dan wilt u uw producten meegeven aan uw klanten in een gepaste verpakking. Waarom niet in een emmer met deksel 5 liter, bedrukt met uw logo en in uw bedrijfskleuren? Uw klanten zijn blij met deze herbruikbare verpakking, u draagt uw steentje bij aan het milieu en uw bedrijfsnaam zal nog een hele tijd in het rondte gaan. Verpakkingswebwinkel.nl heeft de nodige kennis en raad in huis om u uitgebreid te adviseren in uw keuze.

 

Robuust en stevig, onze emmer met deksel 5 liter

Onze emmers beantwoorden aan de geldende normen en zijn zowel geschikt voor food als non-food. Daarnaast worden ze op regelmatige basis getest op sterkte en kwaliteit. Emmers met deksel 5 liter zijn zowel verkrijgbaar in transparante als ondoorzichtige uitvoering en in combinatie met gekleurde deksels. De emmers met deksel 5 liter gaan een tweede leven tegemoet in bijvoorbeeld het thuisgebruik, waardoor uw naam en logo een vaste waarde wordt in vele huishoudens. Wie ook de doelgroep is van uw klant, uw verpakking zal blijvend zijn nut bewijzen; recyclage in de praktijk, als het ware.

 

Emmers met deksel 5 liter, overtuig uzelf

Emmers met deksel 5 liter koopt u bij ons reeds vanaf één stuk, zodat u eventueel voor uzelf kunt gaan experimenteren met deze vorm van verpakking. Daarnaast kunt u ze in bulk aankopen. U weet zich steeds verzekerd van onze service en expertise waar wij voor bekend staan. Hebt u vragen of specifieke wensen, aarzel niet om ons te contacteren. Verpakkingswebwinkel.nl denkt met u mee en vindt een oplossing voor elk van uw vragen.