Bent u zwanger? Gefeliciteerd! De zwangerschap is meestal een leuke periode waarbij u de groei en bewegingen van het kindje gaat voelen. Maar bijna elke vrouw heeft te kampen met kwaaltjes en pijn, waaronder rugpijn tijdens zwangerschap. Dit kan erg vervelend zijn en beperkt u vaak in uw dagelijkse kunnen. Normaal gesproken zal u tabletten slikken bij klachten als rugpijn, maar veel vrouwen kiezen tijdens de zwangerschap liever niet voor pijnbestrijding in de vorm van tabletten.

Gelukkig hoeft u niet met rugpijn te blijven rondlopen! Er is, zonder tabletten te hoeven slikken, een zeer goede oplossing tegen rugpijn in de zwangerschap. Deze oplossing is TENS (Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie). TENS is een klein apparaat, met de grootte van een mobiele telefoon, dat door middel van stroomimpulsen ervoor zorgt dat uw pijn vermindert. Via elektroden pleisters die u op uw huid plakt worden uw spieren en huid geprikkeld. Hierdoor wordt de rugpijn aanzienlijk minder, wordt uw lichaam gestimuleerd om lichaamseigen pijnstillende stoffen (endorfine) aan te maken en ontspannen de spieren waardoor u weer een aangenaam gevoel krijgt. Het TENS apparaat mag meerdere keren per dag gebruikt worden en u kunt de intensiteit zelf bepalen.

TENS helpt pijn verminderen tijdens de zwangerschap en bevalling en na de bevalling

TENS kan niet alleen worden ingezet bij rugpijn tijdens de zwangerschap. Het apparaat zorgt ook voor pijnvermindering en verlichting bij misselijkheid, overgeven en rusteloze benen. Daarnaast is TENS ook inzetbaar tijdens de bevalling en na de bevalling. Tijdens de bevalling kunt u TENS gebruiken als effectieve pijnbestrijding van de weeën tijdens de ontsluitingsfase, de uitdrijvingsfase en de nageboortefase. Na de bevalling kan TENS u helpen bij een sneller en goed herstel en kan klachten van incontinentie verminderen of zelfs volledig verhelpen.  

Bestel uw TENS apparaat via Mammatens

Mammatens is aanbieder van verschillende TENS apparaten en accessoires. Er bestaan meerdere soorten TENS apparaten welke uiteenlopende functies hebben. Er is dus altijd een apparaat te vinden dat voldoet aan uw wensen en eisen. In onze webshop staan de apparaten beschreven en kunt u makkelijk uw keuze maken. Neem bij vragen vooral contact met ons op, wij helpen graag!

https://www.mammatens.nl/