Toneel groep helvetia
Image default
Particuliere dienstverlening

Verzakking van uw huis verhelpen met Basis funderingstechniek

Basis funderingstechniek is een bedrijf dat hulp biedt wanneer u te maken krijgt met verzakking van uw huis. Dit kan ontstaan bij oude huizen, met name wanneer deze gebouwd zijn op houten palen. Deze slijten namelijk sneller door water, omdat hiermee schimmels en bacteriën op de fundering ontstaan. Hierdoor kan de fundering het langzaamaan begeven en is funderingsherstel noodzakelijk. Dit herstel kan soms overlast met zich mee brengen en voor veel ongemak van de bewoners zorgen. Toch is het belangrijk dat het fundament snel wordt vervangen, om meer problemen in de toekomst te voorkomen. Wilt u meer weten over het herkennen van verzakking en het vervangen van fundering? Lees verder voor meer informatie over Basis funderingstechniek en hun werkwijze. 

Wat is verzakking en hoe kunt u dit herkennen?

Wanneer de fundering van een huis begint te slijten, kan het huis gaan verzakken. Afhankelijk van de ernst van de situatie moet er snel gehandeld worden om de echte problemen voor te zijn. Echter, vaak wanneer dit opgemerkt kan worden, is de fundering al aan vervanging toe. De schade hiervan kan hierin wel beperkt worden, door verzakking tijdig op te merken. Hierbij is het belangrijk te weten waar u op moet letten. De volgende herkenningspunten kunnen vroegtijdig worden opgemerkt. Deze symptomen zijn signalen dat het fundament vervangen moet worden. Deze luiden als volgt:

  • Een scheur in de vloer, gevel of muur
  • Ongelijke naden tussen muur en kozijn bij ramen of deuren
  • Niet waterpas lopende vloeren
  • Langdurig klemmende deuren 

Hoe kunt u verzakking verhelpen?

Verzakking kan alleen worden opgelost door de fundering te herstellen. Basis funderingstechniek is een bedrijf die dit voor u doet. Bovendien specialiseren zij in excellente service, waarbij gestreefd wordt naar een snel herstel, zonder al te veel overlast bij de bewoners. Voor eenieder die op zoek is naar een specialist in funderingstechniek, die rekening houdt met uw belangen. Want verzakking moet snel opgemerkt en opgelost worden.

 

Gerelateerde artikelen

Een dorpel op maat geeft vele voordelen

Een afvalcontainer huren voor grote én kleine klussen

Hulp nodig bij het verhuizen naar Curaçao?