Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Zelf uw branding en content beheren, het is mogelijk!

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond; de zogenaamde branding & marketingbureaus, creatieve kantoren die u als ondernemer om het hardst proberen te overtuigen van hun toegevoegde waarde. Terwijl u zelf perfect in staat bent om uw branding & marketingprocessen te beheren. Het enige dat u nodig heeft is de juiste tool.

Marketing kan gemakkelijker

Over marketing wordt door velen heel erg wollig gedaan, maar feitelijk is het heel simpel: u wilt vertellen wat u doet. U wilt deze boodschap delen op een herkenbare manier die past bij uw bedrijf. De informatie die u wilt delen heeft u in huis, die gaat een marketingbureau niet voor u verzinnen. Met de brand management tool en de content management tool van Smooth Publish bent u daarom voorzien van alles dat u nodig heeft om zelf effectief te communiceren.

Beheer uw branding

Uw branding is uw uitstraling. Uw huisstijl, uw logo en uw kleurgebruik. Met de brand management tool van Smooth Publish beheert u uw brand, uw merk, helemaal zelf. Elke vorm van externe communicatie kunt u in de stijl van uw bedrijf passend presenteren, zowel in offline als in online vorm. U bespaart met de brand management tool niet alleen heel veel tijd, maar ook kosten. Diensten die u vroeger bij externe bureaus zoals grafisch vormgevers inkocht, kunt u met deze tool gemakkelijk zonder uitgebreide software kennis zelf vormgeven.

Creëer uw content

In deze digitale tijden zullen reclame-uitingen u maar ten dele de klanten bezorgen waar u naar op zoek bent. Consumenten krijgen op websites, tablets en smartphones dagelijks zoveel commerciële boodschappen op zich afgevuurd dat ze er in meer of mindere mate ongevoelig voor zijn geworden. Content marketing is daarom de manier om uzelf te onderscheiden. U bereikt uw klanten door het aanbieden van waardevolle, inhoudelijke content waar de lezer iets aan heeft en de behoefte voelt daarop te reageren. De content management tool van Smooth Publish stelt u in staat om zelf deze content te maken, beheren en verspreiden, zonder dat er een hip marketingbureau aan de pas hoeft te komen.

https://smoothpublish.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Advocatenkantoor Rotterdam, gespecialiseerd in het strafrecht

Doe zaken met een betrouwbaar specialist

Het land van mede en honing