Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Lekker (en strak) in je vel!

Lekker (en strak) in je vel!

Wanneer men ouder wordt, krijgt men vaak te maken met een slappe huid, vooral bij de buik, rondom de bovenarmen of bovenbenen. Sommige vrouwen ervaren ook na de zwangerschap een slappe buik. Een blik in de spiegel kan dan een teleurstelling zijn. Melancholisch denkt u terug aan hoe het eens was. U overweegt misschien zelfs een operatie om het allemaal te laten corrigeren. Gelukkig hoeft u niet zover te gaan.

Slappe huid verstevigen

Bij schoonheidsinstituut Total Body Salon in Pijnacker biedt men een behandeling aan die te vergelijken is met liposuctie, maar dan zonder operatie. Men kan kiezen uit twee verschillende behandelingen: een met het Total Body Shape apparaat, de andere met een pressopak. Deze behandelingen zijn zeer effetief en daarnaast ook veilig en pijnloos.

Bodysculpting

Het Total Body Shape apparaat kan op elk deel van het lichaam worden gebruikt en zorgt ervoor dat u afslankt tot een paar centimeter in omtrek. Andere resultaten van deze behandeling zijn dat striae en cellulitis vermindert (of zelfs kan verdwijnen), uw huid wordt zichtbaar strakker. Ook wordt de doorbloeding verbeterd. En het is nog ontspannend ook. Op de website van Total Body Salon vindt u meer informatie over de bodysculpting behandeling.

Pressotherapie

Bij deze therapie worden vetcellen in uw lichaam versneld afgebroken, dit gebeurt door middel van warmte en massagetechnieken door een luchtdrukpak. De specialist kan hiermee buikvet weghalen, of uw armen of benen verstevigen. Ook deze methode is veilig en effectief en de therapie verbetert de bloedcirculatie en het metabolisme. Ook deze behandeling is ontspannend.

U hoeft dus niet persé naar de sportschool of een streng dieet te volgen om strakker in uw vel te zitten (hoewel dat natuurlijk wel helpt). Wilt u buikvet weghalen, een meer gestroomlijnd lichaam hebben of gewoon wat lekkerder in uw vel zitten, kijk dan naar de mogelijkheden die Total Body Salon aanbiedt. En als u meer informatie wilt, dan vindt u onderaan de website een icoontje dat na aanklikken verschillende manieren biedt om contact op te nemen.

https://totalbodysalon.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe lang moet de boekhouding volgens de Nederlandse wet worden bewaard?

Gezichtsbehandeling Zoetermeer

De juwelier Arnhem is u graag zo goed mogelijk van dienst