Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Wat voor kleren dragen begrafenisondernemers over het algemeen?

Het is waarschijnlijk iets waar de meesten van ons niet aan denken. Velen van ons hebben begrafenisondernemers gezien en ze zien er altijd zo slim en professioneel uit. Het is echter zeldzaam dat we even stilstaan bij wat ze dragen en de verschillende soorten kleding die voor hen beschikbaar zijn. Terwijl de meeste kleren er gelijkaardig of identiek uitzien, kunnen ze heel verschillend zijn, afhankelijk van de begrafenisondernemer of het crematorium.

De meeste begrafenisondernemers of crematoria zullen dezelfde outfit dragen, normaal gesproken zwart jack en vest en gestreepte broek of zwart jack en vest en zwarte broek. Deze items zijn de basis van wat begrafenisondernemers zullen dragen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Als je uitvaart offertes gaat vergelijken dan zul je ook vaak kunnen zien wat voor kleding de uitvaartverzorgers dragen. 

Wat is de standaard kleding die vaak gedragen wordt?

Het klassieke zwarte jack is een 55% poly 45% wollen kamgaren mix waardoor het zeer slijtvast is. Enkelvoudig met zijsplitjes en 4 binnenzakken. Het gilet komt uit dezelfde stof zodat een exacte match met uw jas gegarandeerd is, het gilet heeft een enkele borst met 5 knoopsluiting en 4 buitenzakken. U kunt ervoor kiezen om de broek te laten passen om er een 3-delig zwart pak van te maken met de polywolmix waardoor dit een fantastische machinewasbare broek is of u kunt kiezen voor de gestreepte broek die de soberheid van een compleet zwart pak zou verbreken maar de keuze is aan u.

De streepjesbroek is weer een polywolmix en is ook nog eens half gevoerd tot aan de knie, wat ideaal is voor die koude winterdagen maar ook de wrijving aan de bovenkant van je benen vermindert.

Als je iets anders wilt dan de Pure New Wool Herringbone serie, waarom probeer je dan niet de Pure New Wool Herringbone serie. Verkrijgbaar in jas, broek en gilet is dit 3-delige pak erg slim. Ook in deze stof is er de optie van een bijpassend Knuffeljasje, wederom met het visgraatmotief erdoorheen.

Hoeden worden ook nog wel eens gedragen door uitvaartondernemers in Nederland

Topmutsen worden steeds populairder bij uitvaartondernemers die op zoek zijn naar dat beetje meer naar hun “uniform”. De hoge hoed met zachte rand is een zeer comfortabele hoge hoed om te dragen, want we weten allemaal dat er niets erger is dan een hoed afdoen en dat je een grote rode lijn rond je voorhoofd hebt.

Het is erg belangrijk dat de uitvaartondernemer er professioneel en slim uitziet, omdat hij zijn diensten aanbiedt op een zeer gevoelig moment. Het dragen van bijpassende kwaliteitskleding is een must voor alle bedrijven die deze diensten aanbieden.

https://uitvaartpolis-online.com/begrafenisondernemer-rotterdam/

Gerelateerde artikelen

Avondje gezelligheid? Speeddaten via Search4Love!

Tens producten zijn te bestellen bij Schwa-Medico

Occasions