Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Wat is ems training en wat zijn de voordelen?

Heb jij al wel eens gehoord van ems training? Of heb je nu een groot vraagteken boven je hoofd zweven omdat je geen idee hebt wat dit is? In dit artikel zullen we je alles uitleggen over de voordelen van ems training en wat het precies is!

Trainen met elektrische spierstimulatie

Tijdens een training met ems worden je spieren gestimuleerd en versterkt door middel van elektrostimulatie. De afkorting ems staat dan ook voor elektrische spierstimulatie. Tijdens de ems training draag je een speciaal stimulatiepak waar elektroden in verwerkt zitten. Deze elektroden en het pak zijn verbonden met een extern trainingsapparaat. Het trainingsapparaat geeft stroomsignalen af die via de elektroden in het pak je spieren bereiken. De elektroden in het pak zijn zo verdeeld dat ze precies de juiste spiergroepen kunnen bereiken.

Je lichaam prachtig in shape door ems training

Door ems raakt je lichaam prachtig in shape. Doordat de elektroden in het pak ook de moeilijk bereikbare gebieden bereiken, zoals de taille en de heupen, kan je in korte tijd genieten van een sterk en mooi lichaam. Naast het creëren van een prachtig figuur kent ems ook voordelen voor je rug, alle spieren, je stofwisseling, je billen, je dijen en geeft het ongekende ontspanning.

En er zijn nog meer voordelen van ems training. Je hoeft maar 2 keer per week 15 minuten te trainen om een goed resultaat te krijgen. Sterker nog, het is het beste om niet vaker dan 2x per week een trainingssessie te doen. Voor een ems training hoef je niet naar de sportschool. Je hoeft je huis helemaal niet uit! Je kan de trainingen gewoon thuis doen, wanneer het jou het beste uitkomt.

Ervaringen van mensen die trainen met ems

Wil je meer weten over ems training of wil je uitzoeken of deze manier van trainen iets voor jou is? Op onze website kan je van meerdere mensen hun ems training ervaring lezen. We hebben verschillende verhalen gebundeld. De verhalen bevatten ervaringen in verschillende categorieën van de ems training.

https://www.stimawell.com/nl-nl

Gerelateerde artikelen

Social media uitbesteden

Met een industriële laserprinter heb je de beste Dymo etiketten

Eindhoven Airport Parking – Waar de auto achter te laten