Toneel groep helvetia
Image default
Cadeau

Waarom aanstekers laten bedrukken zo populair is

Een gratis aansteker is een effectieve manier van reclame

Het laten bedrukken van aanstekers is een erg goede manier om reclame te maken. Maak iemand blij met een aansteker en brengt daarvoor in ruil je reclameboodschap over. Wie gratis aanstekers weggeeft, wordt vaak direct sympathiek gevonden.

Het imago is steeds belangrijker bij klanten geworden, gratis aanstekers weggeven past prima bij de moderne veeleisende klantbeleving. Het weggeven van aanstekers maakt dus eigenlijk iedereen blij, daarom is het zo’n goede zaak! Wie wordt er nou vrolijk van een gratis aansteker? Dit is gewoon erg handig om op zak te hebben.

Laat ook de mooiste aanstekers bedrukken!

Waarom aanstekers laten bedrukken zo populair is? Dit is helemaal zo gek nog niet! De naamsbekendheid door het laten bedrukken van aanstekers levert een hoop resultaat op. Wie kiest voor het laten bedrukken van aanstekers, bereikt direct een grote doelgroep.

Bereik ook direct een grote doelgroep door het laten bedrukken van aanstekers. Veel mensen roken en dragen zo’n aansteker lange met zich mee. Mensen die roken dragen zo’n aansteker vaak met zich mee. Wanneer iemand een vuurtje vraagt, ziet deze meteen de reclameboodschap. Maak ook reclame op deze leuke manier die bij iedereen goed valt!

Maak reclame op een leuke manier

Nog steeds roken veel mensen en kunnen een gratis aansteker wel goed gebruiken. Door gratis aanstekers weg te geven, worden de klanten blij gemaakt. Zonder dat de klanten het in de gaten hebben, doen ze er vaak iets goeds voor terug. Door de aansteker aan andere uit te lenen tijdens het roken, wordt de reclameboodschap snel verspreidt.

Een aansteker levert veel meer reclame op dan vaak wordt gedacht. Zelfs mensen die niet roken kunnen een aansteker bij zich dragen. Wanneer iemand om een vuurtje vraagt, blijft de boodschap op de reclame zeker een tijdje hangen. De boodschap op een aansteker is klein maar opvallend!

Effectief en niet duur!

Reclame maken door het gratis weggeven van aanstekers met een reclame, dit zou ieder bedrijf moeten doen. Natuurlijk moet niemand gestimuleerd worden om te roken, een gratis aansteker kan voor veel dingen handig zijn. Bijvoorbeeld het gas aan zetten in de keuken of de barbecueblokjes aansteken.

Een aansteker blijft ook vaak in huis slingeren, zodat het bij veel mensen opvalt. Vaak worden aanstekers ook per ongeluk in de zak gestopt, dit zorgt voor nog meer reclame. Het laten bedrukken van aanstekers hoeft niet veel geld te kosten, dit is al zeer goedkoop mogelijk! Vergelijk gerust verschillende aanbieders om de goedkoopste aanbieders te laten bedrukken.

Als je aanstekers wilt laten bedrukken, laat dan aanstekers van BIC bedrukken. Deze hebben de beste prijs-kwaliteit verhouding.