Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Aramax Power e-sigaret

Kies voor een verrukkelijk smaakje in de e-sigaret

Berry Blast is een heerlijke mix van tropische vruchten. In deze pod zit de smaak van blauwe bes, zwarte bes en aardbei. Deze elektrische sigaret is speciaal bedoelt als wegwerpvariant. De accu die in deze e-sigaret zit gaat ongeveer even lang mee als 30 normale sigaretten. U hoeft dus niet bang te zijn dat u snel zonder zit. De Berry Blast wordt zeer gewaardeerd onder de liefhebbers van de e-sigaret.

Op zoek naar een echt goede e-sigaret startset?

Aramax Power is geschikt voor iedereen die wilt beginnen met de e-sigaret. Het is een complete kit waarmee u direct kunt starten. Deze bestaat uit alles wat u nodig heeft en zorgt dat u niets te kort komt. Wanneer u gebruik maakt van deze starterskit kunt u goed kijken of het elektrisch roken u goed bevalt. Aramax Power is een sterke kit van de meest hoogwaardige kwaliteit. Deze bevat een Sub-Ohm verdamper met 500 mAh batterij. Deze is voorzien van 55W, u hoeft dus niet bang te zijn dat de batterij snel leeg raakt.

Exlucig voor mentholliefhebbers

Exlucig is een speciale smaak voor de liefhebbers van menthol. Deze premium e-liquid voor de e-sigaret is verkrijgbaar met 0mg, kleine dosering of hoge dosering nicotine. Omdat nicotine verslavend is, gebruik dit met mate. Omdat de verfrissende smaak van menthol erg lekker is, gebruik hier dus niet te veel van!

Een pakje sigaretten of pak shag kopen is niet meer nodig!

Wilt u graag stoppen met het kopen van sigaretten of shag? Stap over op een e-sigaret en bespaar een hoop geld. Wanneer u gebruik maakt van een e-sigaret kan dit honderden euro’s per maand, tot wel duizenden euro’s per jaar schelen. Daarbij zitten in een sigaret allerlei onnodige schadelijke stoffen, deze niet in de vloeistof van e-sigaretten zitten.

https://www.esigaretsolutions.nl/