Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Vuurrood Veiligheid geeft realistische BHV cursussen

Wil jij een cursus BHV in Den Haag volgen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Vuurrood Veiligheid. Hier worden niet alleen uitstekende cursussen gegeven, de locatie is ook nog eens zeer goed bereikbaar. De trainingslocatie van Vuurrood Veiligheid is gelegen in de Binckhorst in Den Haag. De Binckhorst ligt heel dichtbij de snelweg A12 en het Prins Clausplein. Aan het Prins Clausplein liggen de snelwegen A4 en A13. Uit welke richting u dus ook komt, de trainingslocatie is zeer goed aan te rijden. Ook het openbaar vervoer brengt u zeer dichtbij onze trainingslocatie.

Ons trainingscentrum, dat trouwens geheel vernieuwd is, is de perfecte plek om praktijk ervaring op te doen. Er zijn diverse oefenobjecten aanwezig. De oefenobjecten zijn realistisch, dit wil zeggen dat alles lijkt op objecten die u in de realiteit kunt tegenkomen. De trainingen die wij geven zijn dus zeer effectief omdat situaties zeer herkenbaar zullen zijn. Er wordt tijdens de training lekker veel praktijkervaring opgedaan.

Wat is BHV?

Wat is BHV precies? BHV staat voor Bedrijfshulpverlening. Wanneer de veiligheid en gezondheid van werknemers en alle op dat moment aanwezigen bedreigd wordt door wat voor incident dan ook, moet elke Bhv’er hulp verlenen. De Bhv’ers voorkomen en beperken zo veel mogelijk schade en letsel bij incidenten door direct alle hulp te bieden. Werkgevers zijn verplicht om bij brand, ontruiming en ongevallen goed voorbereid te zijn. De werkgever moet hierbij ondersteund worden door deskundige Bhv’ers. Een Bhv’er kan eerste hulp verlenen bij een ongeval, mensen uit een brandend gebouw krijgen, verbanden aanleggen en reanimeren.

Volg diverse EHBO opleidingen bij Vuurrood Veiligheid

Naast een BHV cursus kunt u bij Vuurrood Veiligheid ook een EHBO opleiding volgen. Sterker nog, Vuurrood Veiligheid biedt meerdere EHBO opleidingen aan, namelijk:

  • Cursus EHBO Basis
  • Cursus EHBO Herhaling
  • Cursus EHBO aan kinderen
  • Cursus Levensreddend handelen
  • Cursus Reanimatie + AED
  • Cursus Reanimatie + AED Herhaling

De minimale leeftijd om een EHBO cursus te volgen is 15 jaar. Wij bieden onze cursussen aan op diverse plekken door het hele land.

https://www.vuurroodbv.nl/