Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Vliegengordijn voor deur

Zoekt u een vliegengordijn voor de deuropening om vliegen en andere insecten buitenshuis te houden? Gelukkig heeft u dan een ruime keuze in soorten vliegengordijnen. Zo kunt u kiezen voor aluminium vliegengordijn, kunststof vliegengordijn, hulzen gordijn, kattenstart gordijn of magneetgordijn. Daarnaast bestaan er nog vele andere gordijnen.

U vindt al deze soorten bij Horrenbouw. Zowel grote merken als budgetvliegengordijnen zijn hier online te vinden en makkelijk op maat te bestellen.

Alle maten, stijlen en merken

Aangezien de keuze zo groot is, is het voor het kopen van een vliegengordijn handig als u een beeld heeft van wat u zoekt. Wat vindt u mooi? Wat past in uw interieur? En welke maatvoering heeft u nodig? Ontdek de vele soorten vliegengordijnen in de webshop van Horrenbouw.

Kies bijvoorbeeld uit één van onderstaande veel gekochte typen vliegengordijnen:

De laatstgenoemde zijn diverse grote merken in de vliegengordijnen. Het leuke van deze vliegengordijnen is vaak dat ze verkrijgbaar zijn in diverse mooie dessins en dat u kunt rekenen op de kwaliteit.

Sun-Arts vliegengordijn kopen

Sun-Arts is en veel verkocht vliegengordijnenmerk. Dit komt door de hoge kwaliteit, vele verschillende uitvoeringen, mogelijkheden tot maatvoeringen en kleuren. Een Sun-Arts vliegengordijn is verkrijgbaar als doe het zelf bouwpakket en als kant-en-klaar gordijn.

Het bouwpakket houdt bijvoorbeeld in dat u zelf een mooi vliegengordijn met hulzen kunt rijgen en zo uw eigen (of volgens het voorbeeld) een patroon kunt maken.

Vliegengordijn bestellen

Gaat u voor een kant-en-klaar vliegengordijn of een doe het zelf variant? Wat u ook kiest, de keuze is reuze en ook voor losse onderdelen kunt u bij Horrenbouw slagen. Of u nu een volledig nieuw gordijn zoekt of hor onderdelen; u vindt het bij Horrenbouw. Ontdek het gehele assortiment en vind altijd een vliegengordijn dat bij uw interieur en stijl past.

https://www.horrenbouw.nl/webshop