Toneel groep helvetia
Image default
Auto's en Motoren

Verkoop jouw mobilhome eenvoudiger dan ooit

Het verkopen van jouw mobilhome kun je op meerdere manieren doen. Zo kun je het zelf proberen te verkopen. Dit zal wel veel tijd en geduld vragen. Je kan namelijk te maken krijgen met kopers die niet serieus zijn. Zij doen een bod op jouw mobilhome, zonder dat dit leidt tot het tekenen van het overdrachtscontract. Je zal ook weet moeten hebben over wat de waarde van jouw auto is en hoe je een correcte waardebepaling kan uitvoeren. Hier gaat echt veel tijd in zitten. Het kan leiden tot frustratie, omdat je na meerdere pogingen nog steeds zit met de mobilhome. Probeer je om jouw mobilhome via ikwilvanmijnautoaf.be te verkopen, dan zul je al gauw merken dat je hier bijna geen tijd aan hoeft te besteden. Er zijn namelijk deskundigen die jou kunnen helpen om de juiste koper te vinden, zonder dat jij onder stress komt te zitten.

Hoe ontlasten wij jou van alle zorgen?

Bij ons werken wij op een nauwkeurige wijze. Nadat jij online het aanmeldformulier hebt ingevuld ben jij klaar met het uitvoeren van werkzaamheden. Op dit formulier zet jij alle informatie die nodig is om de mobilhome te kunnen verkopen. Denk hierbij aan de correcte kilometerstand en alles wat voor de koper interessant is om te weten. Nadat wij jouw aanmeldformulier terug hebben gekregen, gaan wij te werk door een voertuigcontrole uit te voeren. Hierna wordt de mobilhome geplaatst op ons platform voor kopers om te zien. Zij kunnen een bod doen op jouw mobilhome. Wij verwachten niet dat je zelf elke keer op onderzoek uitgaat om te zien welk bod op jouw mobilhome geplaatst is. Telkens als er een bod wordt uitgebracht brengen wij jou hiervan op de hoogte. Zodra er een goede match is tussen jou en een koper sturen wij je alle benodigde contracten per mail. Daarna wordt er een afspraak gemaakt om de mobilhome over te dragen. En zo heb je dus in korte tijd jouw mobilehome kunnen verkopen via ikwilvanmijnautoaf.be.

Probeer het zelf uit!

Heb jij een mobilhome die je al een tijdje probeert te verkopen, probeer het dan eens via ikwilvanmijnautoaf.be. Binnen korte tijd ben jij van jouw mobilhome af en maak jij een potentiële koper blij met een nieuwe aanwinst. Voor extra informatie of begeleiding bij het verkopen van jouw mobilhome zijn wij beschikbaar op ma t/m vrij van 09:00 uur tot 20:00 uur. En tevens ook zat van 08:00 uur tot 17:00 uur.

Gerelateerde artikelen

Dagcursus autotheorie

Steeds vaker wordt voor lease van bedrijfsauto’s gekozen

Een scooter theorie examen behalen