Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Varen met Partyboot Rotterdam tijdens Covid-19

Bent u ook toe aan gezelligheid tijdens deze onwerkelijke tijd waar we in leven? En wilt u een uitje plannen en wel de genomen maatregelen handhaven? Onze boot is een varende toplocatie met eindeloos veel mogelijkheden waarbij u veiligheid en die van uw gasten gewaarborgd kunnen worden! Of u nu een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een spetterend zittend feest wilt organiseren voor uw gasten, Partyboot Rotterdam is voor al deze gelegenheden zeer geschikt.

Met plaats voor 100 gasten is Partyboot Rotterdam een grote boot. De boot beschikt over drie verschillende zalen en een riant buitendek, waardoor de boot ook zeer geschikt is voor verschillende doeleinden. Vanuit de lounge loopt u door de openslaande deuren naar het buitendek waar u de skyline van Rotterdam kunt bewonderen. Ook voor een mooie rondvaart door de beroemde haven van Rotterdam vaart u met Partyboot Rotterdam. Deze unieke varende evenementenlocatie in Rotterdam en omstreken is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals, feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, uitvaarten, jubilea en bedrijfspresentaties.

Partyboot

Op zoek naar een unieke locatie? Heeft u al eens gedacht aan een Partyboot? Dan bent u bij Event op het Water aan het juiste adres! We heten u graag van harte welkom! Bij ons geniet u van de beste service, heerlijk drankjes, een prachtig uitzicht en uw gezelschap! Wij helpen u graag verder en zullen zorgen voor een onvergetelijke dag voor u en uw gezelschap.

Feestboot Amsterdam

Wilt u met uw gezelschap zittend feesten in Amsterdam? Dat kan bij Event op het water. Boek bij ons een boot, stap aan boord en geniet. Heerlijk varen door de Amsterdamse grachten of wilt u een vrijer uitzicht? Dan hebben wij verschillende boten waarmee wij kunnen varen over het IJ van Amsterdam. U ziet Amsterdam hoe u Amsterdam nog nooit gezien heeft. Het is echt een aanrader en ervaring om nooit te vergeten. Onze feestboot is er voor iedere feestelijke aangelegenheid: verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of jubileum. Onpersoonlijke zaaltjes behoren tot het verleden. Ga lekker varen met Event op het Water! Ziet u uzelf al heerlijk genieten van bier, wijn of fris op één van onze boten?

https://eventophetwater.nl/

Gerelateerde artikelen

Bewindvoering Arnhem biedt de meest professionele mogelijkheden

Kies ook voor een professionele fotograaf Deventer

Nieuwe mogelijkheden dankzij het gebruik van kunststof