Voor de IT-afdeling zijn wij op zoek naar een gedreven Oracle databasebeheerder / technisch applicatiebeheerder.

Wat ga je doen?

In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan het beheer van kernsystemen en databases in de IT-infrastructuur van Zorg en Zekerheid.

Het huidige systeem binnen het team is zeer breed, voornamelijk samengesteld uit Oracle-georiënteerde systemen; Oracle database, ADG, Oracle WebLogic Server, Oracle Service Bus, ADW en Oracle Health Insurance (OHI). Deze systemen draaien op Oracle Enterprise Linux. U kunt het systeem volledig beheren. Je neemt ook deel aan verschillende projecten om onderdelen van on-premise en cloudinfrastructuur te upgraden en te vervangen.

De belangrijkste activiteiten zijn:

Beheer, bewaak, optimaliseer en bescherm Oracle-systemen en -applicaties.

Opzetten, plannen, updaten en onderhouden van de OTAP-omgeving.

Installeer updates en releases voor OHI.

Installeer en ontwerp software.

Deelnemen aan projecten met betrekking tot het updaten en optimaliseren van infrastructuur en informatiebeveiliging.

Wat neem je mee?

Je hebt een hoog niveau van beroepsopleiding en denkvermogen.

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de volgende tenminste twee kerngebieden en je wilt je kennis verbreden: Oracle RDBMS / ADG / multi-tenant architectuur of Oracle WebLogic Server of Linux.

Je houdt van technisch applicatiebeheer.

Bekwaam in MS SQL.

Scriptkennis (ksh / bash / wlst) heeft de voorkeur.

Jij als Database Administrator

Je bent een technicus met uitstekende analytische vaardigheden. Je kunt nauwkeurig werken en je kunt problemen analyseren en oplossen. Je weet hoe je het bedrijfsleven met enthousiasme ondersteunt en adviseert. Je voelt je op je gemak in een omgeving die uitgebreide kennis vereist. Daarom ben je leergierig en verwelkom je ontwikkeling binnen de organisatie. Onder druk presteren kan je energie geven. Collega relaties, flexibiliteit in werkhouding en werktijden zijn voor jou vanzelfsprekend.

Waar ga je werken?

Zorg en Zekerheid is een dynamische regionale zorgverzekeraar. We zetten ons in voor betaalbare zorg. Zorg dat de verzekerde een gezonde plek wordt en houdt. Ontwikkeling en verregaande digitalisering binnen de zorg vragen om continue ontwikkeling van onze dienstverlening. Om de ambities van de komende jaren te realiseren zijn wij op zoek naar gedreven professionals die zich verder willen ontwikkelen en een bijdrage willen leveren aan de toekomst van Zorg en Zekerheid.

Het DBA-team zorgt voor tweede en derde lijns ICT-ondersteuning. Daarnaast is er IT-infrastructuur ontwikkeld, aangepast en beheerd, wat nodig is voor het goed laten draaien van verschillende applicaties. Het team bestaat uit enthousiaste allround spelers met ieder hun eigen vak. Zij beheren gezamenlijk de applicaties die de implementatie van de kernprocessen van Zorg en Zekerheid ondersteunen.

De gehele IT-afdeling bestaat uit 30 fte’s, die zijn ingericht ter ondersteuning van bedrijfsprocessen binnen Zorg en Zekerheid. Naast databasebeheerders omvat de afdeling ook applicatieontwikkelaars, applicatiebeheerders, productiebeheerders en systeem- / netwerkbeheerders.

Wat bieden we aan?

Werken bij een goede werkgever is als een verzekeringnemer: hij hecht veel belang aan de gezondheid en het welzijn van zijn medewerkers. Bij Zorg en Zekerheid is het noodzakelijk om een ​​goede balans tussen werk en privé te behouden en veel gezonde maatregelen te nemen. Wij leveren 34 uur werk per week en kunnen ervoor kiezen om deze uren binnen 4 dagen te werken. U kunt ook vertrouwen op:

De dertiende maand.

Er zijn 186 vakantiedagen per jaar, wat gelijk staat aan meer dan 5 weken. U kunt er ook voor kiezen om extra dagen bij te kopen.

We hebben de mogelijkheid om op onze kosten deel te nemen aan cursussen en trainingen.

In een uitdagende, energieke en klantgerichte werkomgeving is er voldoende ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Het kantoor is geopend van 07:00 uur tot 19:00 uur zodat je flexibel kunt werken tijdens werkuren en ook voldoende mogelijkheden hebt om thuis te werken met de laptop van het bedrijf.

https://www.vindazo.nl/keywords/oracle.html