Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Vakkundige glascentrale die snel ter plaatse is

Van den Akker Glaszetters & Glashandel werd in 1981 opgericht door Piet van den Akker. De glas- en schilderwerkzaamheden deed hij toen nog helemaal alleen, terwijl het bedrijf tegenwoordig circa 15 medewerkers in dienst heeft. Heeft u een betrouwbaar bedrijf nodig voor uw glas in Helmond, dan wordt de glasschade aan uw huis of bedrijfspand op professionele wijze hersteld door deze 24/7-service. Dit bedrijf heeft een groot aanbod in alle soorten glas, van isolatieglas tot sierglas. Ook voor glas in lood in Eindhoven is Van den Akker dé specialist bij wie het plaatsen of repareren van glas-in-loodramen in veilige handen is!

Gratis offerte voor glas in Helmond en door heel Nederland

Voor al uw glas op maat is Van den Akker uit Helmond een begrip in de regio. De medewerkers van deze glascentrale staan graag snel voor u klaar, ook bij schade of een noodgeval. U kunt op locatie een advies en een gratis prijsopgave op maat verwachten, zodat u niet lang hoeft te wachten tot uw probleem is opgelost. Niet alleen voor schadegevallen, maar ook voor isolatie kunt u bij dit gerenommeerde bedrijf terecht. U bent bij deze glashandel aan het juiste adres voor glas Helmond, maar u kunt ook terecht voor alle soorten glas in andere plaatsen in Nederland, of het nu gaat om gelaagd glas, draadglas of gehard glas.

Decennialange ervaring met glas in lood

Ook als u een glas-in-loodreparatie wilt laten uitvoeren, dan kan glaszetter Van den Akker vaak dezelfde dag nog langskomen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een reparatie of restauratie van glas in lood Eindhoven vrijblijvend een offerte op laten maken. Deze Helmondse glasservice is gespecialiseerd in het terugbrengen van glas in lood in de originele staat. Het resultaat is dat u weer jarenlang plezier hebt van dit decoratieve glas. Wenst u advies over glas in lood of wilt u andere glas- of schilderwerkzaamheden laten uitvoeren? Van den Akker Glaszetters & Glashandel helpt u met zijn ervaren en goedgeschoolde personeel graag verder!

https://akkerglas.nl/

Gerelateerde artikelen

Tandtechnisch Laboratorium TTL Appelhof

Aquarium ledstrips kiezen

Advocaat in Zevenaar