Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Van positief denken naar positief gedrag

Je kent het wel, medewerkers kunnen niet als vanzelf positief denken over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en daar positief gedrag tegenover stellen is al helemaal lastig. Waarom gaat dit altijd zo moeilijk? MooierMens.app kan jou helpen om hier verandering in te brengen. Positieve verandering door te beginnen bij de mensen zelf en hen positiever te maken tegenover de wereld. Klinkt dit juist alleen maar lastiger? Let jij maar eens op, want met MooierMens.app is zelfs positief gedrag onder medewerkers haalbaar!

Hoe werkt MooierMens.app?

MooierMens.app is een innovatie app met praktische leuke opdrachten die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Door middel van Interactief MicroLeren (IML) krijgen deelnemers meer inzicht in hoe zij elkaar zitten en hoe ze dit kunnen gebruiken om een ‘Mooier Mens’ te worden. Startend met een zelfevaluatie, kiest iedereen vervolgens aan welke deugden en feedback men wil werken. Dit kan specifiek positief gedrag zijn en dit willen verbeteren, maar dit kan ook in de vorm van Sustainable Development Goals (SDG’s).

De app in een kleine opsomming:

  • Gemaakt door gedrags- en onderwijsexperts;
  • Gebaseerd op onafhankelijk onderzoek;
  • Bevat drie uitgebreide programma’s voor gedragsverandering;
  • Van beleid naar concrete acties;
  • Motiverende insteek: van goed naar beter;
  • Flexibel en dus altijd en overal beschikbaar;
  • Inzetbaar voor praktisch- en theoretisch opgeleide medewerkers;
  • Goed opschaalbaar, zowel nationaal als internationaal.

MooierMens.app zakelijk inzetten

Veel bedrijven werken al met MooierMens.app. Dit zijn vooral organisaties die integriteit, persoonlijke groei en bewustwording bij medewerkers hoog in het vaandel hebben staan. Wil jij jouw organisatie 180 graden draaien en actief aan de slag met compliance management? Deze app kan je daar enorm bij helpen.

Medewerkers moeten niet enkel geïnformeerd worden, ze moeten geactiveerd en gestimuleerd worden, wil je daadwerkelijk verandering realiseren. Zorgen dat ze ook het goede doen als er niemand kijkt. Voor henzelf, de organisatie en een betere wereld. Maar het begint bij jezelf.

Hoe ga jij positief denken inzetten?

Positief denken centraal stellen en uitgaan van ieders deugden binnen de organisatie om die zo optimaal mogelijk te benutten is waar het om draait bij MooierMens.app. Het maximale uit iedere individu halen en dit positief laten bijdragen aan jouw compliance management. Je leert het allemaal met MooierMens.app. Bekijk de website voor informatie en een gratis proefabonnement van 7 dagen.

https://www.mooiermens.app/