Toneel groep helvetia
Image default
Kunst en Kitsch

Van je huisdier een portret in diverse uitvoeringen

Wil je van je huisdier een portret laten maken en ben je op zoek naar iets bijzonders? Kijk dan eens naar de items in de webshop van Artimal. Dit zijn niet zomaar afdrukken van foto’s, want de ontwerpers van dit bedrijf maken er echt iets moois van. Heel geschikt als herinnering als je dier onlangs is overleden of als je het gewoon fijn vindt om een echt mooie foto van je hond, kat of ander huisdier aan de muur te hebben. Je kunt kiezen uit diverse uitvoeringen, eventueel met naam. Zo wordt het een nog persoonlijker en uniek portret van je huisdier.

Kies het portret dat bij jou en je huisdier past

Het is mogelijk om je huisdier op verschillende manieren te laten afbeelden. Kies bijvoorbeeld voor een portret van je huisdier in ronde vorm of voor een mooie afdruk op aluminium of plexiglas. Door voor een andere materiaalsoort te kiezen dan het standaardcanvas, krijgt de afbeelding een geheel eigen dimensie en wordt het echt een sieraad aan de wand. Koop van je huisdier een portret voor jezelf of verras er iemand anders mee, voor een verjaardag of andere bijzondere gelegenheid.

Bestel een bijzonder telefoonhoesje

Voor veel mensen is de smartphone een deel van hun leven geworden. Gebruik jij voor je telefoon nog steeds een standaardhoesje? Dan wordt het tijd om dat eens te personaliseren. Kies voor een hoesje met een portret van je huisdier. Bij Artimal kun je zulke op maat gemaakte hoesjes bestellen, geschikt voor verschillende merken en telefoons. Ook is dit natuurlijk een leuk item om aan iemand cadeau te geven. Je krijgt eerst een proefdruk van je bestelling, zodat je ziet hoe het eruit gaat zien. Als je geen opmerkingen meer hebt wordt je product gemaakt en ontvang je dit binnen enkele dagen thuis. Neem snel een kijkje in de webshop en plaats je bestelling vandaag nog.

Gerelateerde artikelen

Een bijzonder olieverfschilderij kun je kopen bij deze winkel nabij Den Bosch

Laat uw schilderij professioneel schoonmaken bij een kunsthandel in de regio Blaricum

Giclée techniek toepassen op uw kunstwerk