Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Bij Attractivate leer je alles over de liefde, flirten, daten en meer

Wil jij succesvoller worden tijdens het daten? De kans op succes vergroten? Durf je misschien wel helemaal niet zomaar op iemand af te stappen? Of weet je niet waar je het over moet hebben tijdens een date? Een dating coach kan uitkomst bieden!

We horen het bij Attractivate vaak. Mensen die wel met regelmaat een leuke date hebben, soms zelfs één of meerdere vervolgdates hebben, maar waarbij het niet eindigt in een succesverhaal. Mensen die helemaal dichtslaan tijdens een date waardoor ze heel anders overkomen dan ze in werkelijkheid zijn. Of mensen die van te voren zo nerveus zijn voor een date dat ze er eigenlijk liever helemaal niet aan beginnen. Maar ja, iedereen wil toch een fijne partner hebben en om die te vinden zal je in de meeste gevallen toch echt aan het daten moeten.

Relaxed op weg naar succesvolle dates

Bij Attractivate gaan we op een relaxte manier met je aan de slag en helpen je op weg naar succesvolle dates. Eén op één met de dating coach op locatie of via een online dating cursus, jij kan zelf kiezen wat je wilt en waar jij je prettiger bij voelt.

Bij ons staat het positieve altijd centraal. Jij bent het uitgangspunt, samen met al jouw leuke, grappige, lieve en goede eigenschappen. Tijdens de coachgesprekken leer je van ons hoe jij meer uit jezelf kunt halen, jezelf te waarderen en zelfverzekerder te worden.

Intake gesprek met de dating coach

Wanneer jij denkt dat het volgen van coaching sessies wel wat voor jou is starten we met een intake gesprek. Dit gesprek duurt tussen de 30 en 60 minuten, is gratis en geheel vrijblijvend. Je kan zelf kiezen of je de dating coach op locatie of online wilt ontmoeten. Tijdens het intake gesprek gaan we kijken waar we je bij kunnen helpen, welke problematiek het succesvol daten in de weg staat en wat jouw eigen doel is. Aan de hand van deze punten kunnen we je vertellen hoeveel sessies je ongeveer nodig zult hebben. Ben je hier oké mee en voel je je op je gemak bij de coach? Dan gaan we snel met je aan de slag, binnen no time word jij uitstekend in daten!

https://www.attractivate.nl/