Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Uiteten in Utrecht en omstreken

In deze bijzondere corona tijden is het belangrijk soms even je gedachten te verzetten en lekker een avondje uit eten te gaan. Nu de avonden al om tien uur afgelopen zijn, wil je wel zeker weten dat je uit eten gaat in beste restaurant de Bilt dat er is. Dus je pakt je telefoon en tikt in: restaurant in Utrecht. restaurant in provincie Utrecht. Het is niet gek dat je dan dit restaurant de Bilt bovenaan Tripadvisor of the Fork ziet staan.

De Witte Zwaan

Je kent het restaurant misschien nog wel van de lunch die je daar met je bedrijf hebt gehad. Alhoewel het restaurant niet per se bekend staat als vergaderzaal in de Bilt, is dat in overleg wel mogelijk natuurlijk. Maar als ik een tip mag geven: Ga lekker genieten van de moderne Franse keuken in plaats van vergaderen in dit restaurant. Dit restaurant in Utrecht staat er ook om bekend dat ze hun eigen gin maken. ideaal om de avond mee te beginnen óf af te sluiten.

Het eten.

Al na de eerste happen weet je: Dit is het beste restaurant in Utrecht. Restaurant in provincie Utrecht. Restaurant in Nederland. Niet voor niks heeft Michelin, ja van de bekende gids, al in 2018 een eervolle vermelding voor dit toprestaurant in de gids gehad. Je kan bekende klassiekers bestellen, waar chefkok Timo dan een geheel eigen moderne twist aan geeft. Een ideaal restaurant als gewoon een avond uitmuntend uit eten wilt.

Concluderend

Of je het restaurant Utrecht nu als vergaderlocatie of als restaurant gebruikt, je zal altijd bijzonder gastvrij ontvangen worden en in de watten gelegd worden. Het praatje met de chefkok aan tafel maakt de beleving helemaal af. Een onbezorgd en fijn avondje uit kunnen we in deze coronatijd dus het best in dit fijne restaurant in Utrecht doen.

https://witte-zwaan.nl/