Toneel groep helvetia
Image default
Woning en Tuin

Talloze soorten eiken vloeren

Toe aan een nieuwe sfeer in uw woning… ga voor een mooie eiken vloer! De eiken vloeren van Bax Houthandel komen uit hun eigen fabriek en zijn daardoor nog exclusiever. Vaak denkt men dat er maar een specifieke soort eiken vloer bestaat. Dit is zeker niet waar! Bax Houthandel biedt talloze soorten eiken vloeren aan, waardoor er sowieso wel een geschikte eiken vloer voor uw woning bij zit. Het voordeel van een eiken vloer, is dat deze erg makkelijk te repareren is als deze beschadigd raakt. Hierdoor komt u nooit met hoge kosten te zitten en kunt u binnen de kortste keren weer van uw eiken vloer genieten!

Een nieuwe sfeer met een eiken vloer

Het kopen van een eiken vloer bij Bax Houthandel, kan een verademing voor uw huis zijn. Vaak horen wij dat mensen al zeer lang op zoek zijn naar een nieuwe inrichting voor hun huis, maar niet goed weten hoe zij dit af moeten maken. Doordat ons assortiment eiken vloeren zeer groot is, zit er altijd wel een goede vloer voor uw woning bij. Hierdoor zijn wij een gewaardeerde aanbieder van eiken vloeren geworden. Wanneer u uiteindelijk een mooie eiken vloer heeft gevonden, is het natuurlijk van belang dat u weet hoe u deze vloer het beste kunt onderhouden. Omdat wij vinden dat u altijd van de mooiste vloeren moet kunnen genieten, helpen wij u graag met wat tips bij het onderhouden van uw eiken vloer!

Goede luchtvochtigheid

Door het gebruiken van speciale olie kunt u ervoor zorgen dat uw eiken vloer een mooie beschermlaag krijgt en hierdoor langer meegaat. Een ander voordeel van het gebruiken van speciale olie, is dat de vloer er mooier uit komt te zien. Dansk Oil is zo’n speciale olie die u kunt gebruiken bij het onderhouden van uw eiken vloer. Het is ook erg belangrijk om de luchtvochtigheid in uw huis in de gaten te houden. Een goede luchtvochtigheid voorkomt het krimpen en uitzetten van uw vloer. Doordat hout een natuurproduct is, kan het voorkomen dat de vloer gaat zwellen en krimpen, gelukkig kan een goede luchtvochtigheid dit proces uitstellen.

Kom snel langs!

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle eiken vloeren van Bax Houthandel? Neem dan snel een kijkje op onze website of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u om de juiste eiken vloer voor uw woning te vinden!