Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Snel uw sloopauto in Nijmegen verkopen bij Autodemontage Kanaaldijk

Professionele autosloop Nijmegen

Zoekt u een autosloop Nijmegen? Ga dan zeker eens langs bij Autodemontage Kanaaldijk. Deze sloperij Nijmegen koopt niet alleen sloopauto’s aan, ook auto’s zonder APK of oude auto’s kunnen hier snel en makkelijk verkocht worden. Autodemontage Kanaaldijk is een professionele autosloperij Nijmegen die auto’s inkoopt, demonteert en de onderdelen weer verkoopt. Ze zijn niet allen in Nijmegen actief, ook als sloperij Wijchen, sloperij Arnhem, en sloperij Oss vindt u ze terug.

Snelle afwikkeling

Na een eerste contact met de sloperij Nijmegen zullen ze eerst en vooral een bod uitbrengen. Gaat u akkoord met de voorgestelde prijs, zal hun gratis ophaaldienst uw auto veilig komen ophalen. Zo hoeft u zelf de deur helemaal niet uit. Verder krijgt u ter plaatse ook meteen een RDW-vrijwaring. Een sloopauto verkopen Nijmegen wordt zo snel en volledig afgehandeld, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.

Vakkundige autodemontage Nijmegen

Eenmaal Autodemontage Kanaaldijk de auto heeft aangekocht, zal deze professioneel gedemonteerd worden. De verschillende onderdelen zullen hierna te koop aangeboden worden. Voor de demontage worden er van elke wagen foto’s genomen, zodat elke potentiële koper een duidelijk beeld heeft van de schade die de wagen opgelopen heeft en hoe het onderdeel er exact uitziet.

Snel een sloopauto verkopen Nijmegen

Bij deze autodemontage Nijmegen kan u op een snelle en eenvoudige manier uw wagen verkopen. Ze bieden steeds een mooie prijs aan en halen de auto binnen de 24 uur op. De verschillende onderdelen worden daarna op een correcte manier verkocht, waarbij de klant altijd duidelijk voor ogen heeft wat hij exact aankoopt. Hun snelle en deskundige service maakt van Autodemontage Kanaaldijk een eerlijke en betrouwbare autosloperij Nijmegen waar u makkelijk met elke wagen terecht kan.