Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Aggregaat kopen bij Vos Noodstroom

Aggregaat kopen bij Vos Noodstroom

Een poosje geleden heb ik bij Vos Noodstroom een aggregaat gekocht. Dit is een professionele aggregaat waardoor ik verzekerd ben van stroom in mijn bedrijfspand. Een poosje geleden heb ik een flinke stroomstoring gehad, waardoor we de hele dag niets konden doen. Dat kan natuurlijk niet, dus heb ik gezorgd voor een aggregaat. Nu ben ik altijd verzekerd van een goede werkdag!

Professionele aggregaat kopen als back-up

Die stroomstoring van laatst wil ik dus echt nooit meer meemaken. We hebben de hele dag zitten wachten tot de stroom weer terugkwam maar dit werd de volgende ochtend pas gerepareerd. Nou zitten wij op een industrieterrein waar veel graafwerkzaamheden plaatsvinden, dus er is kans dat er dat het vaker voorkomt. Dit was namelijk ook de reden waarom de vorige keer de stroom er een hele dag af was: ze hadden met graafwerkzaamheden een kabel dusdanig beschadigd, dat het heel wat voeten in aarde had om het weer te repareren.

Persoonlijke benadering bij Vos Noodstroom

Na dit fiasco heb ik contact opgenomen met Vos Noodstroom. Zij zijn met mij in gesprek gegaan om te kijken wat ik precies nodig heb en op basis daarvan heb ik een aggregaat aangeschaft. Dit is echt heel fijn, ik ben blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Je kunt hier ook gewoon terecht voor de verhuur van een aggregaat, mocht je er slechts één keer een nodig hebben.

Neem contact op

Wil jij ook een aggregaat huren of kopen? Neem dan direct contact op met Vos Noodstroom. Je zult merken dat zij een onwijs goede dienstverlening hebben. Jij krijgt dus precies de generator die je nodig hebt voor jouw situatie. Je zit nooit meer zonder stroom, dat is altijd een fijne gedachte aangezien stroom in deze tijd toch best essentieel is!

https://www.vosnoodstroom.nl/

Gerelateerde artikelen

Etiquette tafel dekken

In Den Haag sloten kopen

Vakantiepark Voorthuizen