Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Opslagcontainer huren

Opslagcontainer en rijplaten huren

Staan bepaalde zaken bij u thuis gewoon in de weg of bent u bezig met verbouwen. Een opslagcontainer huren bij Kolbe is de ideale oplossing. Verspil geen waardevolle woonruimte als opslag en sla u spullen veilig en gemakkelijk op in een opslagcontainer.

De basisregels voor correct ruimtebeheer

Orde en correct ruimtebeheer besparen ruimte, geld en zenuwen. Een opslagcontainer huren bij Kolbe is pas echt nuttig als je de basisregels voor opslag in acht neemt. De grote en zware voorwerpen moeten onderaan gestockeerd worden, lichte en kleine items bovenaan. Zaken die zelden gebruikt worden en wat u vaak gebruikt vooraan.

Veiligheid en bescherming

De containers zijn 100% ondoorzichtig. Ze bieden ook een goede bescherming tegen vocht en stof. Om bescherming te kunnen bieden tegen inbraak zijn de containers voorzien van speciale sloten. Deze speciale sloten bestaan uit een massief stalen behuizing, waardoor manipulatie direct bij de sluis moeilijk is. Alle speciale sloten zijn gecertificeerd en erkend als hogere klasse inbraakbeveiliging. Dus alleen u heeft toegang tot uw opgeslagen goederen met uw sleutel.

Opslag in containers biedt dus ook meer zekerheid dan opslag in garages. Als u nu ook veilig wilt opbergen, is een opslagcontainer huren de perfecte oplossing.

Berijdbaarheid van uw terrein

Mogelijk komt uw opslagcontainer op een werf te staan of in uw tuin. Deze plaatsen zijn moeilijk te bereiken om de container te plaatsen. Het kan drassig en modderig zijn. Rijplaten verhuur Kolbe zorgt naast de opslagcontainer ook voor de berijdbaarheid van uw terrein.

U kunt de rijplaten overal laten plaatsen

Er is wel een vlak oppervlak nodig om de vereiste stabiliteit te verkrijgen. Alle stalen oprijplaten zijn voorzien van hijslussen, die samen met hijskettingen geplaatst kunnen worden.De stalen platen hebben afgeronde hoeken om de veiligheid te verbeteren. Rijplaten verhuur Kolbe kan ook voor kunststof rijplaten zorgen. Deze zijn veel lichter en u kunt ze eventueel zelf verplaatsen tijdens de werkzaamheden.

https://kolbe.nl/