Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Occasions

Het overkomt iedereen wel eens dan de auto kapot gaat, dat iets even niet meer zo goed werkt of dat de auto gewoon toe is aan onderhoud. Hierbij kunt u uiteraard terecht bij de autogarage. U wordt dan uitstekend geholpen, u vertelt uw probleem en binnen de kortste keren is het onder normale omstandigheden opgelost. U heeft echter naast het laten maken van uw auto in de werkruimte van de autogarage in Harderwijk, ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de showroom. Daar bevinden zich diverse nieuwe auto’s en tevens occasions.

 

Diverse occasions

Indien u op zoek bent naar een nieuwe auto dan bent u in de showroom aan het juiste adres. Hier bevinden zich tal van nieuwe, maar ook tweedehands auto’s, namelijk occasions. U heeft de mogelijkheid rustig op uw gemak rond te kijken en indien u vragen heeft deze uiteraard te stellen. Er zijn auto’s in verschillende kleuren en er zit voor iedereen wel wat tussen. Smaken verschillen, niet alleen qua kleur maar ook qua modellen en groottes. Daarom krijgt u in de showroom veel verschillende opties. Ook kunt u zelf kiezen of u een handgeschakelde auto of een automaat wilt en u kunt bijvoorbeeld kiezen uit driedeurs en vijfdeurs occasions.

 

Uw ideale occasion vinden

Uw ideale occasion kan zich zomaar in de showroom bevinden, maar omdat het voor sommigen misschien een aardige afstand rijden is kunt u ook voordat u langskomt een kijkje nemen op de website. Daar vindt u de verschillende auto’s die zich in de showroom bevinden op een rijtje, maar daarnaast krijgt u ook direct een prijs te zien. Ook is er veel informatie te vinden op de website. Dit leidt ertoe dat een bezoekje aan de website u al een stuk verder kan brengen. Indien u dan langs wilt komen of eventueel persoonlijk bepaalde vragen wilt stellen aan een specialist kunt u via de website de contactgegevens vinden en contact opnemen of langs komen. Uiteraard bent u van harte welkom!