Hypnotherapie in Nijmegen en Oss

Hypnotherapie, wat is dat precies? De betekenis van hypnotherapie is als volgt: het inzetten van hypnose als middel tegen psychische en lichamelijke klachten, maar ook voor sportprestatieverbetering. Wanneer psychotherapie wordt toegepast in trance spreken we van hypnotherapie. Met andere woorden: “gesprekstherapie met gesloten ogen.” Oftewel, u wordt in een hypnose (tranche) gebracht. Zodat uw onderbewustzijn aan de oppervlakte komt en we tot de kern komen van uw psychische of lichamelijke problemen.

Veerkracht Counseling & Therapie

Is bovenstaande niet nieuw voor u en heeft u al besloten dat u een hypnotherapie behandeling wilt ondergaan in Nijmegen? U bent dan van harte welkom bij Veerkracht Counseling & Therapie. Corrie van Pinxteren is de eigenaresse van deze praktijk en zij is gediplomeerd en erkend Internationaal Register Hypnotherapeut (IRH). Ze is gespecialiseerd in behandelingen van angsten, gedragsstoornissen en verslavingen. Naast Nijmegen geeft Corrie ook hypnotherapie in Oss.

Het gratis kennismakingsgesprek

Voordat de hypnotherapie start, is er een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreekt u samen met Corrie uw problemen tot in details. Dat is belangrijk, want dan begrijpt Corrie beter waar de knelpunten liggen. Als de oorzaak van het lichamelijke of psychische probleem duidelijk is, kan de hypnotherapie in Nijmegen beginnen.

Volledig bewust van uw lichaam

Wat er dan gebeurt, is moeilijk onder woorden te brengen. U wordt in trance (onder hypnose) gebracht door de vragen die worden en gesteld en de suggesties die worden gedaan. In trance kunt u zich compleet op uzelf richten. Wanneer u zich volledig bewust bent van uw lichaam en geest kunt u daar het maximale uithalen.

Uw probleem verdwijnt

Vaak is één behandeling al voldoende om een probleem of klacht bij de bron aan te pakken. Er zal dus al vrij snel verbetering komen. Zit u het zitten om onder hypnose te gaan en zo uw probleem onder ogen zien te komen? En het belangrijkste: het probleem zien oplossen en verdwijnen? Maak dan nu een afspraak voor het gratis kennismakingsgesprek bij Veerkracht Counseling.

Veerkracht Counseling & Therapie

Adres: Laar 53A, 5388 HC Nistelrode

Telefoon: 0412-613103

Provincie: Noord-Brabant

https://www.veerkrachtcounseling.nl/