Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Holistische massage cursus volgen

ben jij (beginnend) masseur en op zoek naar een holistische massage cursus? Bij Positive Touch kun je als beginnend en gevorderd masseur terecht voor cursussen en verdiepende opleidingen. Vind jij het heel interessant om meer te leren over de mens als geheel en hoe je hier diverse massagetechnieken voor kunt toepassen om dat te stimuleren? Dan kan een cursus massage holistisch masseren erg interessant zijn voor jou. We vertellen je in dit artikel meer over het cursusaanbod van opleidingscentrum Positive Touch.

Wat biedt Positive Touch?

Positive Touch is een leerschool voor iedereen die zich graag verdiept en specialiseert in integraal holistische massage, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij is de bezieling van de mens altijd het uitgangspunt. Dit inspirerende opleidingscentrum neemt het proces van bewustwording en innerlijk groei als basis voor ieder lesprogramma.

  • Basiscursus integrale massage
  • Massage opleiding tot integraal holistisch masseur
  • Studiedagen voor verdieping en ontwikkeling
  • Opleiding tot coach voor masseurs
  • Cursus haptonomische massage

Massage cursus (basis)

Als opleidingscentrum voor integraal holistische massage kun je hier terecht voor een opleiding of cursus massage die aansluit bij jouw wensen en leerdoelen. Zowel beginnende als gevorderde masseurs komen hier voor cursussen en verdiepingstrainingen.

Wil jij meer leren over het geven van een holistische massage? Dan is de cursus holistische massage interessant voor jou. In deze basiscursus integrale massage krijg je een compleet beeld van de mogelijkheden van integraal holistisch masseren. Je kent hierna de voordelen, de basistechnieken van masseren en hoe je vanuit contact en een goede houding en grounding kunt masseren aan bod.

Meer informatie

Wil je meer weten over het aanbod massage cursussen en de verschillende opleidingsniveaus en verdiepingstrainingen voor masseurs? Bekijk dan gerust de website van Positive touch en ontdek welke cursus massage het beste bij jouw wensen past.

https://www.positivetouch.nl/