Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Tens producten zijn te bestellen bij Schwa-Medico

Tens, Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie, wordt tegenwoordig gebruikt voor pijntherapie. Het apparaat, dat ongeveer de maat heeft van een mobiele telefoon en daardoor lekker handzaam is, geeft elektrische stroomsignalen af. Deze stroomsignalen bereiken het lichaam via pleisters die op de huid geplakt worden. De plek van de pleisters en de intensiteit van de stroomsignalen is helemaal zelf te bepalen.

Tens producten kunnen besteld worden bij Schwa-Medico. Alle producten die hier worden aangeboden zijn van A-kwaliteit. Doordat Schwa-Medico constant research doet behoren hun producten tot de beste van Europa. Op de website tens.nl kunnen de verschillende apparaten bekeken worden. Bij elk apparaat staat een duidelijke beschrijving over de toepasbaarheid van het apparaat en de functies.

Zo is de Tens Eco 2 zeer geschikt bij acute en chronische pijn. Bij dit apparaat zijn 12 voorgeprogrammeerde programma’s en er is ruimte voor nog eens 12 vrij programmeerbare programma’s. De Tens apparaten zijn uitermate geschikt bij klachten als pijn, chronische pijn en incontinentie. Ook voor klachten tijdens de zwangerschap en voor pijnverlichting tijdens de bevalling kan het Tens apparaat ingezet worden. Maar ook na de bevalling is de Tens inzetbaar.

Elektrostimulatie is veilig en niet pijnlijk

De Tens apparaten werken op basis van elektrostimulatie, afgekort EMS. Dit houdt in dat de spieren geactiveerd worden zonder dat je zelf beweegt. Dit wordt veroorzaakt door de kleine stroomstootjes die via pleisters in het lichaam komen, zoals hierboven al beschreven. Het krijgen van stroomstootjes klinkt heftig maar dat is het totaal niet. Het is totaal veilig en het doet geen pijn. Elektrostimulatie wordt ingezet bij:

  • Pijntherapie. Het is bewezen en zeer effectief bij pijn in de rug
  • Bekkenbodem training. Na een zwangerschap of wanneer er incontinentie problemen zijn
  • Spierherstel en spiertraining. Voor het sterker maken van de spieren
  • Afvallen. Een goede ondersteuning bij het afvallen en een verbetering van de stofwisseling
  • Huidversteviging. Strakker maken van de huid en verminderen van cellulitis

Vragen over Tens? Neem contact op via telefoonnummer 033-465 5064 of stuur een email naar info@schwa-medico. nl. Ook kan er een contactformulier ingevuld worden op de website.

 

https://tens.nl/

Gerelateerde artikelen

Fit worden en blijven doe je nu makkelijk thuis met EMS

Paniekaanvallen: Hoe stop ik ze?

Occasions