Toneel groep helvetia
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen, voor al uw tuinwerkzaamheden

Egalisee Bestratingen is een hoveniersbedrijf uit Breda. Wij verzorgen alle werkzaamheden in- en rondom uw tuin. Wilt u een mooi terras, een overkapping of een gezellig tuinhuis? Of wellicht een nieuwe schutting, een vijver of een gazon met kunstgras? Of wilt u uw tuin periodiek laten onderhouden? Wij bespreken graag alle mogelijkheden en gaan daarna vol enthousiasme aan de slag met uw tuinklus.

Ons gezellige team bestaat uit meerdere vaste medewerkers. Elke medewerker heeft zijn eigen specialisme. Hierdoor bent u verzekerd van het beste resultaat. Daarnaast zijn wij specialisten in het aanleggen van bestrating. Dus zoekt u iemand om uw tuinbestrating in Breda aan te leggen? Stop dan met zoeken en geef ons een belletje. U zult versteld staan van het mooie resultaat als wij geweest zijn. We nemen al het materiaal dat nodig is voor uw gewenste klus zelf mee, u hoeft dus niets te huren of kopen bij een ander bedrijf. We maken vooraf duidelijke en fijne afspraken met u zodat we precies weten wat u van ons verwacht en welk resultaat u wilt hebben. Uiteraard gaan we zeer secuur en netjes te werk, als we klaar zijn zorgen we dat we alles opgeruimd achterlaten. U ziet dus alleen aan het resultaat van uw tuin dat wij geweest zijn!

Bekijk zeker eens onze projecten en portfolio op onze website en zie hoeveel blije klanten u voor zijn gegaan. U kunt ook via onze website een offerte aanvragen. In die offerte maken wij een indicatie van de kosten. Graag komen we daarna bij u langs om kennis met u te maken.

Veel keus in sierbestrating

Zoals gezegd zijn wij specialisten in het aanleggen van bestrating. U heeft qua sierbestrating in Breda keuze uit meerdere steensoorten, zoals:

  • Hardsteen tegel. Deze tegel is kleurvast en zeer duurzaam
  • Half verharde tegel. Dit type tegel is ideaal voor opritten
  • Betonsteen tegel. Voor vele doeleinden toepasbaar en gunstig geprijsd
  • Keramische tegel. Een prachtige tegel die zo goed als onderhoudsvrij is
  • Schellevis tegel. Deze tegel heeft een open structuur en is ook in het zwart verkrijgbaar

Wij leveren de tegels en het benodigde materiaal tegen gunstige prijzen.

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/