Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Een waardevol geschenk

Wanneer je op zoek bent naar een uniek cadeau zit je bij Time For Nature zeker goed. Van alpaca wol producten tot aan houten dameshorloges en herenhorloges; stuk voor stuk unieke producten. Maar wat het meeste bijzonder is, zijn de handgemaakte houten pennen uit Italië. Milieubewust en tegelijkertijd bijzonder.

Houten pennen van gerecycled papier

De houten pennen van Time For Nature zijn een ware lust voor het oog. Gemaakt van 90% gerecycled papier en 100% recyclebaar is deze pen ook zeer milieuvriendelijk. Deze houten pennen worden geproduceerd in Italië en zijn allemaal handgemaakt. Hierdoor is elk exemplaar uniek. De pen is een leuk verjaardagscadeau maar kan bijvoorbeeld ook als relatiegeschenk worden gegeven. Omdat de pen geheel van hout is gemaakt, is het mogelijk om hierop een gravure te plaatsen.

Wanneer je een van deze markante pennen bestelt, wordt deze bij jou thuisbezorgd in een chique geschenkbox. Deze box is tevens gemaakt van gerecycled papier. Deze kwaliteiten maken deze pen tot een bijzonder en origineel cadeau, geschikt voor meerdere leeftijden.

https://timefornature.nl