Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Een vertrouwde echoscopist en verloskundige Alblasserwaard Oost

Verloskundige Alblasserwaard Oost met de nodige ervaring

U wilt zich natuurlijk optimaal voorbereiden op de komst van uw kindje. De Bakermolen verloskundigen in Alblasserdam is dé praktijk die u hierbij goed kan ondersteunen. Veel persoonlijke aandacht en een hoge kwaliteit van de zorg staan namelijk centraal bij dit vaste team van vijf verloskundigen. Het team werkt al jaren intensief samen en beschikt over een schat aan ervaring en kennis. Zoekt u een verloskundige in Alblasserwaard Oost? Bij de Bakermolen krijgt u begeleiding die goed is afgestemd op uw behoeften.

Uw echo Alblasserdam is bij De Bakermolen in goede handen

Deze verloskundigenpraktijk heeft haar hoofdlocatie in gezondheidscentrum Dok 11 in Alblasserdam en beschikt over een aparte echokamer. Alle verloskundigen zijn gediplomeerd om termijnecho’s te doen. Verloskundige Daniëlle voert ook 20 wekenecho’s en groeiecho’s uit. De echo’s hebben een hoge kwaliteit en zijn via de app Hello Mom te ontvangen op uw telefoon. Als u een afspraak maakt met deze echo-specialist en verloskundige Alblasserwaard Oost, dan wordt bij de intake een echo gemaakt. Met deze echo Alblasserdam krijgt u een goed beeld van het begin van uw zwangerschap.

Verloskundige Nieuw Lekkerland met een persoonlijke benadering

Ook als u een verloskundige Nieuw Lekkerland zoekt, dan bent u bij De Bakermolen van harte welkom. In de verloskundigenpraktijk Alblasserwaard vinden de intake, bloedafnames en echo’s plaats. In Het Carillon aan het Raadhuisplein in Nieuw-Lekkerland bevindt zich bovendien een praktijkruimte voor de andere zwangerschapscontroles. Tijdens de spreekuren leert u de vaste verloskundigen goed kennen en heeft u dus altijd te maken met een vertrouwd gezicht. Het team vindt een persoonlijke aanpak belangrijk, zodat u de beste zorg kan verwachten in deze bijzondere tijd.

Voor begeleiding vanaf het begin van uw zwangerschap tot en met de kraamperiode bent u bij deze verloskundigenpraktijk Alblasserwaard aan het juiste adres. Niet alleen aanstaande moeders, maar ook vaders kunnen rekenen op goede informatie en hulp. Kies voor deskundige zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd met deze vertrouwde verloskundige Alblasserwaard Oost!

https://www.debakermolen.nl/verloskundige-alblasserwaard/

Gerelateerde artikelen

Altijd een originele stijl met een harembroek dames

Vakman met een goede prijs

Aileen Kleine Fotografie – geboortefotografie