Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Een op maat gemaakte transformat vormt geen probleem voor Opijnen Transformer Solutions!

Transformatoren op maat

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte transformator? Dan bent u bij Opijnen Transformer Solutions aan het juiste adres. Ze beschikken namelijk niet alleen over een ruim assortiment aan standaard producten, ze kunnen voedingen en transformatoren met uiteenlopende eigenschappen ook snel op maat vervaardigen. Eventuele beveiliging, bekabeling of schakelaars kunnen ze ook probleemloos aan de oplossing toevoegen. Opijnen Transformer Solutions zorgt steeds voor een mooi eindresultaat dat perfect bij uw wensen aansluit!

1 fase trafo

Opijnen Transformer Solutions kan ontzettend veel soorten transformatoren leveren. Dit gaat van een ringkerntrafo tot een scheidingstransformator en een 1 fase trafo. De 1 fase transformator is een elektrisch apparaat zonder bewegende onderdelen. Deze trafo wordt gebruikt om een hoge wisselspanning naar een lagere wisselspanning om te zetten. De 1 fase transformator kan voor uiteenlopen doeleinden ingezet worden en wordt dan ook door verschillende branches gebruikt.

Ringkerntransformator

Een ringkerntrafo is, zoals de naam al doet vermoeden, herkenbaar aan de ringvormige kern van de transformator. Het grote voordeel van een ringkerntrafo is het hoge rendement. Opijnen Transformer Solutions kan ringkerntransformatoren in verschillende vermogens vervaardigen. Elke oplossing voldoet steeds aan de Europese richtlijnen, waardoor kwaliteit gegarandeerd wordt.

Verschillende markten

Opijnen levert transformatoren voor diverse branches. De trafo’s kunnen zowel in de scheepvaart als in de medische wereld of het spoorwegnetwerk ingezet worden. Een scheidingstransformator is een mooi voorbeeld van een transformator die vaak bij de scheepvaart- of spoorwegbranche ingezet wordt. Zoals u ziet, is Opijnen Transformer Solutions van alle markten thuis. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze voor alle mogelijke behoeftes een transformator op maat vervaardigen. Ze werken als het ware samen met de klant om op een snelle en duidelijk manier tot het perfecte eindresultaat te komen!