Toneel groep helvetia
Image default
Telefonie

Een voordelig sim only abonnement afsluiten

De telefoon is tegenwoordig natuurlijk een zeer belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Ga maar eens een ritje maken met de trein, dan weet je wat wij bedoelen. Iedereen zit in zijn telefoon te staren! Een mobiele telefoon is tegenwoordig natuurlijk eigenlijk meer een soort mini laptop waarmee wij in contact blijven met ons vrienden, familie en collega’s. 

Maar het is tevens een manier om bekende mensen te volgen via social media. Dat we de mobiele telefoon zoveel gebruiken wil nog niet zeggen dat we hier ook veel geld voor kwijt moeten zijn. Met een voordelig sim only abonnement kun je namelijk iedere maand opnieuw een hoop geld besparen!

Wat kost een sim only per maand?

Natuurlijk wil je weten wat een sim only abonnement dan per maand zal gaan kosten. Dit is uiteraard van belang, maar helaas is er geen eenduidig antwoord op te geven. Je kunt al een sim only abonnement KPN afsluiten voor een paar euro per maand. Hoe meer belminuten en data je nodig hebt, hoe meer je zult betalen. Toch kun je vaak een goede deal scoren als je voor sim only kiest. Als je toestel bijvoorbeeld al is afbetaald (of je hebt een los toestel gekocht) ben je veel voordeliger uit per maand met een sim only. 

Voldoende data en belminuten inkopen bij sim only

Alhoewel het natuurlijk altijd leuk is om zo min mogelijk per maand te betalen, is het wel aan te raden om een goede voorbereiding te doen voor het aantal MB’s en belminuten dat je nodig gaat hebben. Log bijvoorbeeld eens in bij je huidige provider en kijk hoeveel je gemiddeld per maand verbruikt aan belminuten en data. Kies bij je nieuwe sim only provider dan voor een bundel die daar dichtbij in de buurt komt. Zo weet je zeker dat je niet te vaak buiten de bundel gaat, dit is namelijk vaak een stuk duurder dan vooraf inkopen.