Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Een kastje pimpen met krijtverf

Ik heb onlangs een heel mooi vintage kastje gekocht op Markplaats. Het kastje heeft een kleur waar ik geen groot fan van ben. Daarom besloot ik om hem te veranderen naar een prachtige mat groene kleur. Het moest krijtverf worden, zo las ik op de site van My Industrial Interior. Want daarmee kun je de meest prachtige resultaten bereiken, zo las ik in de blog van de eigenaresse van deze website. En dat heb ik gemerkt! Het eindresultaat is echt prachtig. En dan overdrijf ik niet!

Verschillende kleuren

Krijtverf creëert een stoere matte look. Het is een verf op waterbasis, waar natuurlijk pigmenten en krijt aan toegevoegd zijn. Juist doordat deze stoffen er aan toegevoegd zijn krijgt de kast een mat uiterlijk. Een strakke en zacht ogende kast was het resultaat. Ik heb gekozen voor groen, maar je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Bijvoorbeeld ook uit blauwe, grijze en taupe krijtverf.

Verschillende toepassingsmogelijkheden

Naast voor een oud kastje van je oma, kun je de verf voor nog meer doeleinden gebruiken. Wat dacht je voor op de muur, voor een stoer mat effect? Of op de tafel, eettafel, salontafel of de eetkamerstoelen? Zo leuk! Zo maak je iedere muur of kledingstuk compleet eigen. Wat wil je nog meer? Bekijk de prachtige kleuren in de webshop van My Industrial Interior en ga zelf aan de slag in huis!

https://myindustrialinterior.nl/

Gerelateerde artikelen

Voordelen van een Ligier brommobiel

Lekker (en strak) in je vel!

Holistische massage cursus volgen